Biztonságos egyedül utazni Berlinbe?
Figyelt kérdés
Senki nincs aki eljönne velem, mivel nem bírják magát a várost és a német nyelvet, így egyedül maradtam. Én szeretem, találtam is olcsó repjegyet, egy napra mennék. Biztonságos lenne egy 21 éves lánynak perfect német tudással?2022. márc. 8. 08:59
31/35 anonim válasza:
16 éve élek Berlinben. Magyarországon jobban parázok, hogy történik velem valami, mint itt.
32/35 A kérdező kommentje:
Koszi utolso!
2022. márc. 9. 16:01
33/35 A kérdező kommentje:
Magyarorszagon nem bevandorlok vannak, hanem ciganyok. Azert ok sem piskotak!
2022. márc. 9. 16:01
34/35 anonim válasza:
#31 vagyok. Ahol dolgozom, ott van mellette egy menekültszàlló. Làtni se lehet őket, nemhogy problémàt okoznànak. De ha te ennyire fosol a migràncsoktòl, akkor maradj otthon.
35/35 anonim válasza:
Egyáltalán nem veszélyes, ne vegyél fel feltűnően rövid szoknyát és semmi gond nem lesz. Én is voltam sok helyen egyedül lányként, Berlinben is, sosem kötöttek belém, nem is foglalkozott vele senki, hogy egyedül vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!