Biztonságos egyedül utazni Berlinbe?
Figyelt kérdés
Senki nincs aki eljönne velem, mivel nem bírják magát a várost és a német nyelvet, így egyedül maradtam. Én szeretem, találtam is olcsó repjegyet, egy napra mennék. Biztonságos lenne egy 21 éves lánynak perfect német tudással?2022. márc. 8. 08:59
22/35 anonim válasza:
Teljesen biztonságos, 7x is voltam már.
23/35 anonim válasza:
Liebe Fräulein! höchstwahrscheinlich bist du einem wer in die Schule deutsch gelernt hat, aber wenn mit einem unbekannten reden muss, sucht die Wörter. vermeidest du lieber dass Land! 😜
24/35 anonim válasza:
Ha azon a véleményen vagy hogy egyáltalán nem veszélyes , akkor mi a francert kérdezted ??!!! 😂
25/35 anonim válasza:
23. Mondjuk ezzel a német tudással Nem oltogatnám mások tudását.. jó kis tükörfordítás, helyenkent igék is hiányoznak, felszolitó mód se sikerül…
26/35 anonim válasza:
25. Te német zseni, tedd már meg, hogy helyesen leírod.
27/35 anonim válasza:
Nagyon szívesen:
Höchstwahrscheinlich bist du einer, der in der Schule deutsch gelernt hat, aber wenn du mit Unbekannten redest musst du die Wörter suchen (Vagy suchst du die Wörter). Vermeide lieber das Land. (Du solltest Deutschland lieber vermeiden)
28/35 anonim válasza:
Nem. Rengeteg a muszlim bevándorló.
29/35 anonim válasza:
@28 Jaja, eléggé kell rettegni, hogy nehogy túl sokszor egyen az ember valami remek szíriai kaját.
30/35 anonim válasza:
Bodyguard nélkül el se indulj !!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!