Egyedül, lányként végigvezetni Törökországon biztonságos?
Végigvezetni biztonságos.
Na persze ha megállsz........ ;)
Törökország a világ egyik legcsodálatosabb helye, hihetetlen módon fejlődik és fantasztikus szépségei vannak, ha majd egyszer ott leszel, csak csodálkozni fogsz rajta.
Ettől függetlenül totál értelmezhetetlen a kérdésed:
- egyrészt mert van itt ez a koronavírus nevű izé, tudod, ami miatt emberek nem mennek sehová, nem hogy átvezessenek a Balkánon, meg azon elmélkedjenek, hogy Törökországban csak úgy autókázzanak
- másrészt mert Törökország nem igazán homogén, vannak olyan részek, ahova max katonai kísérettel megy az átlagember.
(persze gondolom te a kommersz útvonalakon szeretnél autókázni, szóval azzal semmi baj)
-harmadrészt azért, mert Törökországon belül /tapasztalataim szerint/ filléres a repülőjegy. Szóval teljesen fölösleges autókázni. Főleg ha tudod, oda sem olyan drága eljutni, mint autóval Bulgáriáig.
- Nyilván nem a koronavírus alatt terveztem.
- És nem azért, mert annyira hülye lennék, hogy azt gondoljam, hogy olcsóbb. Hanem mert szeretnék.
En Törökorszagban elve nem mennek. Egyrészt azért mert a legtobb helyen életveszélyesen vezetnek, ha vegig vezetsz az egesz országon, bele se merek gondolni, hány marhaval találkozol, akiknek a jobb-bal iranyokig van meg a KRESZ, utána tobbi homály. Illetve egyedüli kulfoldikent ott fognak atverni, ahol tudnak. Szóval allandoan vigyázni az úton is, mellette is mindenhol, szerintem ha teljesen egyedül mész, akkor megöli a szórakozast. Maximum társasággal csinálnék ilyet, akik kozott van itteni gyakorló sofor is, mert Európaban vezetni, meg itt vezetni az ket kulonbozo dolog.
Én ezek miatt nem mennek, nem ilyen 'eladnak két kecskeert' meg tarsai hulyesegekert :'D.
Ahogy az előttem írók is írták
Szír határ melletti részeket hanyagold,ott bombázások is vannak a kurd helyzet miatt de egyébként rendben,Isztambul,Izmir stb meg teljesen atlagos európai nagyvárosok biztonságra
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!