Bukarest mennyire tiszta város, milyen a közbiztonság Budapesthez viszonyítva?
koszos, rendezetlen, a többsávos utakon gazdátlan kutyafalkák rohangálnak... brrrrrr...
Közbiztonság sokkal rosszabb.
Nem zavar, hogy a többit nem én kérdeztem? Engem csak Románia érdekel!
Egy tipp! Ha privát üzenetet küldesz a kérdés kiírójának, akkor láthatod, hogy nem is ugyanaz a személy!
Nekem a közbiztonsággal nem volt problémám. Azért így is szólítanak meg, a látkép ilyen szempontból valóban elég Budapesti. Viszont az egész város számomra nagyon nyomasztó volt. Budapest sem valami tiszta, de Bukarest konkrétan retkes, mocskos, dzsuvás. Jó, a Parlamenttől tátva maradt a szám. Az egy elég impozáns épület. Viszont az épületek nagy része lestrapált, az utcák sötétek, és olyan sok rengeteg rosszarcú fazon veszi körbe az embert, hogy 3 óra séta után kedve van gyalog elrohanni jó messzire.
pedig amúgy semmi atrocitás nem ért minket, de jó élmény se volt. Ha soha többet járnék arra szerintem ugyanolyan boldog lennék mint most.
Előző vagyok:
"sok rengeteg" "gyalog elrohanni" :D bocsánat, elég fáradtan írtam.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!