Hová lenne érdemes kiköltöznöm?
Az alábbi országok azok, amik szóba jöhetnek az EU-n belül, de nem tudom, hogy hol tudnék azzal a tudással kint boldogulni, amim van.
Közgazdász diplomám van kereskedelem és marketing alapszakon, illetve egy pénzügy-számvitel FOSZK papírom. Angolul középfok és felsőfok közötti helyen vagyok, nagyjából félúton. Szívesen tanulnék akár mesterképzésen is, amennyiben van rá lehetőségem.
Szerintetek melyik országban van erre a legtöbb lehetőségem az alábbiak közül?
Tudom, hogy az angol csak Máltán hivatalos nyelv, de a többi országban, amit soroltam, elvileg a lakosság angy százaléka beszéli, így ameddig tanulnám a saját nyelvüket, addig lenne szükség az angolra, hogy tudjak boldogulni.
TI hová mennétek a helyemben?
10!
Temeg olvasni nem tudsz? "...el kell végeznie egy saneringet,
vagyis megnezi, egészségesek e a fogaid, várható e nagyobb kiadás és ha igen, a biztosító visszautasit." Amúgy meg neked írtam.
17!
Mondjuk az alapkerdesre, amit a kérdező feltett? Csupán kötözködni jöttél ide. Remélem jó napod volt miatta.
Nem kell válaszolni, ennyi elég volt belőled.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!