Kezdőoldal » Utazás » Európa » Hová lenne érdemes kiköltöznöm?

Hová lenne érdemes kiköltöznöm?

Figyelt kérdés

Az alábbi országok azok, amik szóba jöhetnek az EU-n belül, de nem tudom, hogy hol tudnék azzal a tudással kint boldogulni, amim van.

Közgazdász diplomám van kereskedelem és marketing alapszakon, illetve egy pénzügy-számvitel FOSZK papírom. Angolul középfok és felsőfok közötti helyen vagyok, nagyjából félúton. Szívesen tanulnék akár mesterképzésen is, amennyiben van rá lehetőségem.

Szerintetek melyik országban van erre a legtöbb lehetőségem az alábbiak közül?

Tudom, hogy az angol csak Máltán hivatalos nyelv, de a többi országban, amit soroltam, elvileg a lakosság angy százaléka beszéli, így ameddig tanulnám a saját nyelvüket, addig lenne szükség az angolra, hogy tudjak boldogulni.

TI hová mennétek a helyemben?

2022. jan. 14. 09:34
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

10!

Temeg olvasni nem tudsz? "...el kell végeznie egy saneringet,

vagyis megnezi, egészségesek e a fogaid, várható e nagyobb kiadás és ha igen, a biztosító visszautasit." Amúgy meg neked írtam.

[link]

2022. jan. 23. 16:28
 12/19 anonim ***** válasza:
Ja, látom. Ettől függetlenül a lényeg továbbra is az, hogy minek használsz holland szavakat itt, egy magyar fórumon. :) Elvileg tudni magyar, nem? :)
2022. jan. 23. 16:36
 13/19 anonim ***** válasza:
Amúgy az első mondatban ott van, h bizonyos biztosítóknál = nem mindegyiknél.
2022. jan. 23. 16:37
 14/19 anonim ***** válasza:
Elarulod, miért kotozkodsz?
2022. jan. 23. 16:48
 15/19 anonim ***** válasza:
Csak szeretném megérteni, h a határ átlépése után az anyanyelv miért válik oly bonyolultá. :)
2022. jan. 23. 19:09
 16/19 anonim ***** válasza:
Nos,először is igen régen volt az a határátlépés. Másodszor a mindennapokban senkivel nem beszélek magyarul, mivel én vagyok itt az egyetlen akinek ez az anyanyelve. Harmadszor ha nem használsz egy nyelvet, felejteni fogsz belőle és képzeld, Kötözke, nem mindig jut eszembe a magyar megfelelő. Negyedszer nézz egy kicsit magadba, mert a kérdésre te nem válaszoltál, csupán velem kezdtél el kötözködni. Vita részemről lezarva.
2022. jan. 23. 20:12
 17/19 anonim ***** válasza:
Én is elég rég léptem át a határt, de ha valami nem jut eszembe, akkor nem fogom félig idegen nyelven leírni, hanem gyorsan utána nézek. S milyen kérdésre nem válaszoltam?
2022. jan. 23. 22:08
 18/19 anonim ***** válasza:

17!

Mondjuk az alapkerdesre, amit a kérdező feltett? Csupán kötözködni jöttél ide. Remélem jó napod volt miatta.

Nem kell válaszolni, ennyi elég volt belőled.

2022. jan. 24. 06:14
 19/19 anonim ***** válasza:
Szavaztam! Azt mondjuk, nem láthatod. :)
2022. jan. 24. 11:18
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!