Magyarországról eltudok csónakkal menni Litvániába, ha nem akarok repülővel menni?
Figyelt kérdés
Arra gondoltam, megspórolom a repjegyet, és felevezek oda.
Aki járt már arrafelé viziúton az melyik útvonalat választotta?
Tudom sok csatornán meg kis patakokon kellene végigeveznem, de merre lenne a legegyszerűbb?
2022. jan. 5. 09:44
11/20 anonim válasza:
Ezt már nézegettem korábban is, vannak ugye a vízválasztók, mint a Kárpátok is.
Ott az egyik oldaláról délre, másik oldaláról északra folyik a víz.
Ami északra megy, az már jó lenne Litvánia felé, de Te délről jössz (nagy vonalakban), viszont a két irány folyói nem találkoznak, nincs átjárás, legalábbis nem találtam.
12/20 anonim válasza:
11: valami hasonlót épp most akartam írni. :)
13/20 A kérdező kommentje:
11-es!
Na végre egy sportrajongó kollega.
Amúgy tudom hatalmas kirándulás meg kaland lenne, de sok szervezést igényelne.Hegyek közötti átmenetben vagyok bizonytalan, de a patakok a völgyekben keringve elvileg átvezetnek.
2022. jan. 5. 10:39
14/20 A kérdező kommentje:
Cipollina te is jókat írtál, megnézegettem a két oldalt.Lengyel oldalon még turisztikai közvéleménykutatás is volt, hogy milyennek tartod az országot.
2022. jan. 5. 10:42
15/20 anonim válasza:
A Navionics applikációt töltsd le, és fizess rá elő. Minden kérdésedre választ fog adni, mi is azt használjuk hajózás közben.
16/20 anonim válasza:
Meg lehet oldani mindent, de három repülőjegy ára el fog menni rá, és kb. egy év lenne csak oda. Sok szerencsét!
17/20 anonim válasza:
A Kárpátokon nem fogsz tudni átkelni csónakkal. Valamennyi utat gyalogosan kell megtenni.
18/20 anonim válasza:
Valahogy a Duna vízgyűjtőjéről át kell jutni a Visztula, az Odera, az Elba vagy a Majna vízgyűjtőjére. Erre csak az utóbbi esetén van lehetőség csatornán keresztül. És ne feledd, hogy a hegyi patakok nem különösebben evezhetők!
19/20 anonim válasza:
Miert nem ragasztasz szarnyakat?? Sokkal gyorsabban odaersz. Ez a Daidalosz es Ikarosz sztori csak mese. Menni fog.
20/20 anonim válasza:
Ha magad keresel ki mindent és rakod össze az útvonalat, akkor kisebb eséllyel tévedsz el
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!