Ha Magyarországról akarok Németországba utazni, akkor kell védettségi igazolvány?
Sokáig tényleg nem hittem el, de most már látom, hogy rengeteg magyar ember úgy indul neki az életnek, hogy alapvető kérdésekben keresés- és döntésképtelen idióta marad.
A konzuli szolgálat honlapján olvasgattál már?
Tényleg nekiindulnál az alapján, hogy ezen az oldalon valaki azt mondja neked, indulj neki minden papír nélkül???
Leírtad értelmesen, beoltattad-e magad, mint minden értelmes ember?
Már bocs, de , ha itt felteszem, és valaki segít eligazodni, hogy hol írnak erről. Akkor az miért nem jó?
Gondolom te is úgy jöttél ki a szülőcsatornából, hogy mindent tudtál, és soha senkitől nem kérdeztél...
értem én, hogy a te kultúrkörödben elég oktalan baromnak lenni, és hozzá szempillát rebegtetni, meg azt mondani, te csak kérdezel. De az én kultúrkörömben még az elvárható minimumot sem teljesíted.
És kérlek ne keverd ide a szülőcsatornát, mert a lustaságod és butaságod nem onnan eredeztetik.
Ezzel a stílussal csak azoktól vonod meg a kedvet normálisan kommentelni, akik esetleg nem várják el mindenkitől, hogy mindent tudjon.
Amúgy meg, ha tudni akarod a gyakorikerdesek oldalon vagyunk. Ami azért van, hogy kérdéseket tegyünk fel. Ha nem tetszik valami. Szerintem be is zárhatjuk az oldalt ennyi erővel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!