Kezdőoldal » Utazás » Európa » Hol van Európában, lehetőleg...

Hol van Európában, lehetőleg Magyarországhoz közel király vidámpark ahol rengeteg minden van? De azért nem akarok ott hagyni fejenként 20000 forintot.

Figyelt kérdés

2013. jún. 21. 14:18
 1/7 anonim ***** válasza:
51%

Budapesten. Még idén szeptember végéig.

Az nem kerül fejenként 20 ezerbe. Bár sokan még annak az árait is sokallják.

2013. jún. 21. 14:35
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Legközelebb a Práter van Bécsben, de hogy mennyire király azt nem tudom.

Ami színvonalasabbnak tűnik az a Garda-tónál a Gardaland. Talán ez van legközelebb.

[link]

Ami tényleg klassz, bár nincs közel az az Europapark Rustnál, illetve Tarragonában (Barcelonától 70km délre) a Port Aventura). Voltam mindkettőben.

Amúgy ezen helyekre közel 40 euró a beugró, igaz ebbe benne van a legtöbb showműsor, és minden cucc (hullámvasút, pörgő-forgó dolgok, lightosabb kütyük) annyiszor, ahányszor akarjátok.

2013. jún. 21. 14:41
 3/7 anonim ***** válasza:
66%
Nem a Práter van legközelebb van egy park Kismartonnál igaz az Mesepark de nagyobb mint a Prater :) (Szintén Ausztria a Fertő mellett)
2013. jún. 21. 19:15
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
A Gardalandot én is tudom ajánlani. És ahhoz képest nincs annyira messze, plusz van a közelben egy csomó látnivaló (Garda-tó, Velence, Triszt)
2013. jún. 21. 19:46
 5/7 anonim ***** válasza:
*Trieszt
2013. jún. 21. 19:46
 6/7 anonim válasza:
Szia németország Rust europapark
2013. júl. 16. 04:57
 7/7 anonim válasza:
Ha a práter nem megfelelő akkor én ajánlom a Zatori "Energyland" et. Budapest től köröbelül 5 órányira van Lengyelországban. Nagyon sok hullám vasút van ott, pontosan nem tudom mennyibe kerül de szerintem mindenképp érdemes elmenni oda.
2022. jún. 10. 19:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!