Hol van Európában, lehetőleg Magyarországhoz közel király vidámpark ahol rengeteg minden van? De azért nem akarok ott hagyni fejenként 20000 forintot.
Figyelt kérdés
2013. jún. 21. 14:18
1/7 anonim válasza:
Budapesten. Még idén szeptember végéig.
Az nem kerül fejenként 20 ezerbe. Bár sokan még annak az árait is sokallják.
2/7 anonim válasza:
Szia!
Legközelebb a Práter van Bécsben, de hogy mennyire király azt nem tudom.
Ami színvonalasabbnak tűnik az a Garda-tónál a Gardaland. Talán ez van legközelebb.
Ami tényleg klassz, bár nincs közel az az Europapark Rustnál, illetve Tarragonában (Barcelonától 70km délre) a Port Aventura). Voltam mindkettőben.
Amúgy ezen helyekre közel 40 euró a beugró, igaz ebbe benne van a legtöbb showműsor, és minden cucc (hullámvasút, pörgő-forgó dolgok, lightosabb kütyük) annyiszor, ahányszor akarjátok.
3/7 anonim válasza:
Nem a Práter van legközelebb van egy park Kismartonnál igaz az Mesepark de nagyobb mint a Prater :) (Szintén Ausztria a Fertő mellett)
4/7 anonim válasza:
A Gardalandot én is tudom ajánlani. És ahhoz képest nincs annyira messze, plusz van a közelben egy csomó látnivaló (Garda-tó, Velence, Triszt)
6/7 anonim válasza:
Szia németország Rust europapark
7/7 anonim válasza:
Ha a práter nem megfelelő akkor én ajánlom a Zatori "Energyland" et. Budapest től köröbelül 5 órányira van Lengyelországban. Nagyon sok hullám vasút van ott, pontosan nem tudom mennyibe kerül de szerintem mindenképp érdemes elmenni oda.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!