Magyarországról eltudok csónakkal menni Litvániába, ha nem akarok repülővel menni?
Arra gondoltam, megspórolom a repjegyet, és felevezek oda.
Aki járt már arrafelé viziúton az melyik útvonalat választotta?
Tudom sok csatornán meg kis patakokon kellene végigeveznem, de merre lenne a legegyszerűbb?
Én egyenesen gondoltam, Szlovákia,Lengyelország fel, Tiszáig tudom az utat, csak utána nem vagyok benne biztos melyik csatornákat és patakokat kellene használnom.
Egy nagyobb csónakkal mennék,ahova hátulra beférnek a cuccaim.
Napelemes,akksis töltős ruhamelegítőm van, szóval este is tudnék evezni holdfénynél hogy gyorsabban odaérjek.
Nem én vagyok, nem tudom ki az,mert pár napja regisztráltam az oldalra.Én kajakozni szeretek, de van több csónakom is.Voltam már pár száz km-s teljesítménytúrákon sok országban európában, ezért is gondoltam erre.
Tesómék kinn élnek, kalandból szeretném megcsinálni.
Ezért is kérdeztem,mert ha rossz csatornát választok vagy patakot, totál elvisz másfele, és lehet ki is apadva.
Amúgy csatornákon könnyű tájékozódni és közlekedni, a titok az egészban hogy ősz végétől tavasz közepéig hajózhatóak kisebb csónakokkal, mert eddig van bennük a téli csapadéktól víz.
Már Magyarországot is bejártam így keresztül-kasul, meg párszomszédos országot.
De konkrét csatornákat meg patakneveket akartam, hogy ne tévesszem el az útvonalat.
Azért könnyű rajtuk tájékozódni, mert ha akár egy gyalogoshíd is megy át rajta valahol a csatorna vagy patak neve vagy számozása fel van tüntetve a híd boltívén, így tudsz tájékozódni.
ezért is kellene pontos útvonal.
Ha tudsz angolul, rengeteg infót találsz. Itt van pl. lengyel folyók:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!