Kezdőoldal » Utazás » Európa » Hova utaznátok szivesebben...

Hova utaznátok szivesebben Norvégiába vagy Izlandra? És melyk évszakban?

Figyelt kérdés
Mondjuk egy csaladi vakáció alkalmából? Kisgyerekkel (4 éves)
2021. dec. 5. 20:55
A kérdező szavazást indított:
Norvégia
Izland
25 szavazat
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Izlandon voltam már egy félévet, így Norvégiába mennék, ott még nem voltam és szívesen felfedezném. Izlandot nagyon ajánlom, fantasztikus hely. Én októbertől márciusig voltam, de szerintem skandináv országot télen az igazi meglátogatni.
2021. dec. 5. 21:55
 2/6 anonim válasza:
69%
Norvégia most elèg meleg főleg Mikuláskor
2021. dec. 5. 23:54
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Norvégia. De csak ha valaki fizeti. Qrva drága ország. 4-5000 forintos sör nem az én pénztárcámnak való.
2021. dec. 6. 06:04
 4/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, de ezek szerint Izland lesz a befutó:)
2021. dec. 6. 16:01
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Norvegiaba. Izland azota nem izgat, hogy Skociaban nagyon hasonlo tajak vannak, vulkanok nelkul persze. De Norvegia sokkal eszakabbra nyulik, a Lofoten-szigetek beszaras, szoval nekem az.
2021. dec. 6. 18:16
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
#3 inkább pozitív hogy minden ilyen rohadt drága, így legalább a proli népek nem jönnek és lakják le az országot... meg lehet nézni mi megy ausztriában meg németországban... Nem mellesleg ez csak neked drága, ott az ottani fizetésekhez vannak igazítva az árak. Ami van ott alapból, pl hal az nem drága, de ami import cucc, mondjuk a marha, az nyilván drága, de ez mindenhol így van.
2021. dec. 25. 22:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!