Hol élnétek szívesebben? Kijev vagy Bukarest?
Figyelt kérdés
És miért?2020. ápr. 14. 14:53
1/6 anonim válasza:
Én Kijevet választanám szivesebben
2/6 anonim válasza:
Bukarestiek jobban élnek, így azt választanám.
3/6 anonim válasza:
Bukarest mert, Európai Uniós ország
4/6 anonim válasza:
Nagyon sok függ attól,hogy mi a munkád, pl nekem a vállalkozó ismerőseim mind Afrikában és Dél-Amerikában élnek mivel a munkájukhoz kell wifi,ami mindenhol van és fele annyi az élet+egzotikus így nagyon megéri nekik viszont ha egy átlagos Gipsz Józsi lennék akkor egy Kolumbia vagy Zambia biztos,hogy nem lenne okos ötlet.
Itt kb ugyanez van.Amennyiben úgymond átlagos munkás van akkor Bukarest minden szempontból jobb:magasabb fizetések+több lehetőség+EU+jobb egészségügy.
Viszont ha vállalkozó vagy,vagy bármi olyan munka ami nem igényel konkrét helyet akkor Kijev mert sokkal olcsóbb minden+különlegesebb.
5/6 anonim válasza:
Átlagos munkával Bukarestben úgy tudom jobban lehet élni viszont vállalkozni Kijevben jobban megéri és sokkal szebb város is.
6/6 anonim válasza:
Mind a kettő trágya - már bocs
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!