Egy hét múlva lehet Londonba utazni?
Figyelt kérdés
Szerintetek a covid "engedni" fogja az utazást? 4 napra mennénk, oltás (Pfizer) van.
Szállást foglaltunk, még lemondható, viszont lassan a repülőjegyeket is meg kellene venni.
Esetleg kint élő társaim tudnátok nyilatkozni, hogyan mennek a dolgok utazás terén? Kell-e teszt, karantén stb.?
2021. szept. 2. 10:31
1/5 anonim válasza:
Ha be vagy oltva, akkor két teszt kell, ebből az egyiket kint kell megvenned.
2/5 anonim válasza:
Múlt héten voltam, nem veszik egyáltalán komolyan. Expertmedicaltól rendelj tesztet, 28£, ennek a számát majd be kell írnod a passenger locator form-ba. Itthon meg a repéren csináltass antigén tesztet.
3/5 anonim válasza:
Idulas elott es erkezes utan kint masodik teszt kell. Utana trallala.
4/5 anonim válasza:
Megkérdezhetem, miért lettem lepontozva?🙂 Szerintem semmi kivetnivaló nem volt a válaszomban, saját tapasztalat után írtam.
(#2)
5/5 A kérdező kommentje:
Passz, én pipát nyomtam 😊
2021. szept. 3. 01:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!