Londonba szeretnék utazni pár napra, ehhez hol találnék útitársat?
Figyelt kérdés
Olyan is érdekelne, hogy ha valaki ott kint lakik és ott találkozunk!2017. aug. 11. 23:42
1/6 anonim válasza:
Én kint élek Londonban. De miért kell neked valaki aki kint lakik? Szívesen segítek, de miben?
2/6 anonim válasza:
Írj magadról bővebben, hátha akkor találsz útitársat akár itt is. Talán még én is elkísérnélek.
3/6 A kérdező kommentje:
Szia! 35 éves vagyok és még augusztusban szeretnék utazni 2-3 napra. Te?
2017. aug. 12. 02:27
4/6 anonim válasza:
Hozzászólni nemigen tudok a témához, csak annyit, hogy pár napra nem érdemes menni. Minimum 1 hét.
5/6 anonim válasza:
De érdemes inkább pár napra mint 1 hétre. Londonban ami látnivaló van azt pár nap alatt végignézed. Ha akarsz múzeumokba is menni akkor azokra kell 1-2 nap +. 1 hét sok Londonból, kivéve ha vidéki városokba is elmész kirándulni.
Ha meg csak a buli, piálás, szórakozás érdekel akkor bőven elég 3-4 nap. Elég drága mulatság lesz, de 1 hétig ezt sem érdemes csinálni. (kint élek)
6/6 anonim válasza:
Én is kint élek, mégsem jönnék ki pár napra. Ha már annyi pénzt áldozok egy repjegyre, akkor érdemes bejárni Londont, akár környékbeli településeket is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!