Kezdőoldal » Utazás » Európa » Londonba szeretnék utazni pár...

Londonba szeretnék utazni pár napra, ehhez hol találnék útitársat?

Figyelt kérdés
Olyan is érdekelne, hogy ha valaki ott kint lakik és ott találkozunk!
2017. aug. 11. 23:42
 1/6 anonim ***** válasza:
Én kint élek Londonban. De miért kell neked valaki aki kint lakik? Szívesen segítek, de miben?
2017. aug. 12. 00:22
 2/6 anonim ***** válasza:
Írj magadról bővebben, hátha akkor találsz útitársat akár itt is. Talán még én is elkísérnélek.
2017. aug. 12. 01:59
 3/6 A kérdező kommentje:
Szia! 35 éves vagyok és még augusztusban szeretnék utazni 2-3 napra. Te?
2017. aug. 12. 02:27
 4/6 anonim válasza:
Hozzászólni nemigen tudok a témához, csak annyit, hogy pár napra nem érdemes menni. Minimum 1 hét.
2017. aug. 14. 20:10
 5/6 anonim ***** válasza:

De érdemes inkább pár napra mint 1 hétre. Londonban ami látnivaló van azt pár nap alatt végignézed. Ha akarsz múzeumokba is menni akkor azokra kell 1-2 nap +. 1 hét sok Londonból, kivéve ha vidéki városokba is elmész kirándulni.

Ha meg csak a buli, piálás, szórakozás érdekel akkor bőven elég 3-4 nap. Elég drága mulatság lesz, de 1 hétig ezt sem érdemes csinálni. (kint élek)

2017. aug. 15. 09:20
 6/6 anonim válasza:
Én is kint élek, mégsem jönnék ki pár napra. Ha már annyi pénzt áldozok egy repjegyre, akkor érdemes bejárni Londont, akár környékbeli településeket is.
2017. aug. 15. 12:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!