Mennyire gyakori Svejcban hogy skorpió vagy kigyó bemegy a házba, lakásba?
Figyelt kérdés
Én is megdöbbentem, de ezek ott teljesen honos állatok, mind nálunk pl a kaszáspók. És oda megyek dolgozni, szóval most megijedtem.2021. szept. 1. 17:45
1/10 D. Brasco válasza:
Svejc az milyen ország, hol találhato?
Egyébként a nagy megdöbbenésed közepette szólnék hogy magyarországon is teljesen honos állatok ezek.Mert itt is van keresztes vipera,mint kb bárhol máshol közép meg kelet európában......nagyritkán skorpioval is talalkozni itthon,de mondjuk az tényleg kivételes eset.Szóval nem tudom mi a para tárgya?!|
2/10 A kérdező kommentje:
Hol van Magyarországon a házakban kígyó meg skorpió? Azon kívül hogy valki szándékosan azt tart
2021. szept. 1. 18:44
3/10 anonim válasza:
Drága szép tesvírem. Itten svejcba naponta talákszok ilyen izékkal. Meg láttam mán orjáskigyot is. Meg tíranosszauruszt. Itt ezekk öshonosak.
4/10 anonim válasza:
Hallod, mikor Szomalbol odahajoztunk a kalozokkal, tokre lehangolt a baratommal, amit tapasztaltunk.
5/10 anonim válasza:
De trefat felreteve, kepzeld, keresztespok lepi a sovenyt, darazspok van a kukoricasban, es hatalmas pok bejon a teraszrol. Durva!
6/10 D. Brasco válasza:
"Hol van Magyarországon a házakban kígyó meg skorpió? "
Ki mondta hogy ott van?!?
7/10 anonim válasza:
Svájcban ("a"-val kell írni!!!) élnek ezek az állatok is, de nincsenek a házakban, ahogy Magyarországra is ez érvényes, itt is élnek, de a természetben, nem a lakott helyeken.
8/10 anonim válasza:
Nálunk volt egyszer sikló 2 méterre a bejárattól (Bp, kertvárosi rész). Erdőben többször is láttam.
9/10 anonim válasza:
... aztan csodalkozunk, hogy 'Svejcban' a magyarokat kb. a roman koldusokkal egy szinten kezelik.
10/10 anonim válasza:
5-os vagyok, ilyenkor kacagnom kell. Ot evig egy foldszintes apartmanban laktam tipikus svajci helyen, ahol az acel-uveg es a loszar, kukoricas valtakozik udvarias Ferrarisokkal. A keresztespok koloniatol a darazspokig minden igaz. De Jaszfenyszarun lepontoznak. Hello.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!