Skorpió férfi, kos nő?
Figyelt kérdés
Volt már kos kapcsolata, de meg is mondta, hogy ég és föld vagyunk az exével. Annak csúnya vége lett. Működhet?2021. aug. 19. 22:30
1/8 anonim válasza:
Ne legyél olyan mint az exe, és működni fog
2/8 A kérdező kommentje:
Egyáltalán nem is lehet minket összehasonlítani se, mert szöges ellentéte vagyok.
2021. aug. 19. 22:51
4/8 anonim válasza:
Skorpió nő vagyok a párom kos, nagyon jól meg vagyunk már jó pár éve. :D
5/8 anonim válasza:
Nagyon rossz párosítás, ebből csak baj lesz. Hagyd ott.
6/8 anonim válasza:
Nem csak napjegyből áll a születési horoszkóp. Azért vagytok ég és föld, mert mindkettőtöknek van még minimum holdja, aszcendense, aszcendens uralkodója és még sok más, ami bonyolítja a személyiséget. Senki sem annyira egyszerű, hogy pusztán a napjegyből le lehessen vezetni a teljes személyiségét.
7/8 anonim válasza:
Teljesen mindegy. Ne viselkedj úgy mint az exe és meg van oldva.
8/8 anonim válasza:
Mi két éve vagyunk együtt, szintén kos nő, skorpió férfi. Eddig működik. :)
A párom anyukája és annak élettársa szintén ilyen csillagjegy felállásban élnek boldogan már ~26 éve, szóval szerintem ne aggódj ezen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!