Bak napjegyű férfival milyen a párkapcsolat, honnan lehet tudni, hogy szerelmes, vagy többet érez?
En sem vagyok annyira jartas az ezoteriaban es a horoszkopokban, azonban azt tudom ,hogy a bak jegyuek osszessegeben nagyon zarkozottak, a ferfiak kulonosen. Latszolag elerhetetlennek es erzelemmentesnek tunnek, de valojaban egyaltalan nem azok, a megfelelo embernek megnyilnak.
Ugy gondolom, hogy ha hajlando volt veled orakat beszelgetni, sot meg marasztalt is, akkor eselyes ,hogy komolyabban is erdekled. A bak jegyuek viszonylag hamar megunjak a tarsasagot es szukseguk van az egyedulletre, ezert ha egy olyan emberrel vannak, akinek unjak a tarsasagat, nem fogjak marasztalni. Ez persze az en velemenyem es egyaltalan nem biztos ,hogy a ti esetetekben is igy van, nyilvan ez fugg az illeto szemelyisegetol is. De azert remelem tudtam segiteni!
Halak vagyok, de szinte minden egyéb bolygóm bakban áll szóval valamennyire megszólítva érzem magam.
Ha kitüntet a figyelmével, akkor nagyon nyerő vagy nála. Kevés embert enged közel magához. Bár magamból kiindulva elég 1 rossz mozzanat-elillan a varázs és utána annyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!