Kezdőoldal » Utazás » Európa » Hogy lehet külföldre menni...

Hogy lehet külföldre menni injekció nélkül?

Figyelt kérdés

Most ugye sok országban van az hogy kell valamelyik vakcina és arról papír hogy beléphess az országba.

Viszont nekem ezzel az injekcióval morális problémám is van , meg nem is bízok azokban akik ezt sujkollják.

Szóval ha lehet akkor hogyan lehet külföldre utazni injekció nélkül?

A válaszokat előre is szépen köszönöm.

2021. aug. 19. 22:39
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
22%
Aki nem oltakozik és ezáltal terjeszti a betegséget, fertőzi a családját és másokat, az ne menjen külföldre.
2021. aug. 20. 14:52
 12/15 harebell ***** válasza:
Ausztriába antigén vagy PCR teszttel, illetve antitest vizsgálat eredményével is mehetsz.
2021. aug. 20. 18:43
 13/15 anonim ***** válasza:
34%

12:

Nem, ha be vagy oltva, alacsonyabb eséllyel kapod el a betegséget. Olvass utana, mielőtt másokkal személyeskedsz!

2021. aug. 20. 22:13
 14/15 anonim ***** válasza:
24%

Tartsatok mar tiszteketben a donteset, ha nem akar oltani akkor nem akar.

En ootva vagyoknde csak azert mert szeretek utazni, ha nem igy lenne en sem oltattam volna be magam kiserleti szarokkal annak ellenere hogy en oltasparti vagyok csak nem a Covid ellen.

2021. aug. 21. 00:15
 15/15 A kérdező kommentje:

Annak aki itt oltás mániáskozik , én és a közeli családom már nagy valószínüséggel február/március-ban átest/tem/ek ezen az influenza szerűségen. Ha nem estem volna , akkor sem érdekelne az injekció , mint mondtam nekem erkölcsi problémáim vannak vele, de ezzel nem egy majdhogynem teljesen mással foglalkozó kérdés alatt szeretnék foglalkozni.

12. 14. Köszönöm szépen a normális választ

2021. aug. 21. 00:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!