Clexane és Prolutex injekció egyidejüleg alkalmazta valaki?
Figyelt kérdés
A tapasztalatok, véleményeitek érdekelnének, hogy a két szurit valaki lőtte magának egyidejüleg lombik kezelés alatt vagy beültetés után?2021. aug. 12. 21:49
1/6 anonim válasza:
Igen én. Mind a kettőt délután 3-kor szúrtam. Egyiket az egyik oldalra, másikat a másikba a hasamba.
A rákövetkező nap meg fordítva.
Nem tudom mire vagy kíváncsi?
2/6 anonim válasza:
Nekem is volt egyszerre a kettő. Nálam egyik reggel volt, másik este.
3/6 anonim válasza:
Én egyszerre adtam. Prolutex a 15. hétig ment, Clexane végig a terhesség alatt + 6 hét.
4/6 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a válaszokat.
Arra voltam kiváncsi, hogy a két szuri nem okoz e galibát odabenn.
Most vagyok ET után 4 nappal és mivel nincs egyik szuriba sem tapasztalatom így elgondolkodtam, hogy nem ártok e vele, ha egyszerre tolom a kettőt.
(nagyon szeretném ha most sikerülne😊)
2021. aug. 13. 19:00
5/6 anonim válasza:
Én is egyszerre használom, késő este lefekvés előtt adja be a férjem egymás után.
Most vagyok ET+12 napon 5 napos pötyivel, és van egy szép pozitív tesztem eddig. 😊
6/6 A kérdező kommentje:
Gratulálok! 😊 Köszönöm a válaszod.
Bízom benne, hogy hasonló örömökben lesz részem pár napon belül.
2021. aug. 17. 15:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!