Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » Clexane és Prolutex injekció...

Clexane és Prolutex injekció egyidejüleg alkalmazta valaki?

Figyelt kérdés
A tapasztalatok, véleményeitek érdekelnének, hogy a két szurit valaki lőtte magának egyidejüleg lombik kezelés alatt vagy beültetés után?

2021. aug. 12. 21:49
 1/6 anonim ***** válasza:

Igen én. Mind a kettőt délután 3-kor szúrtam. Egyiket az egyik oldalra, másikat a másikba a hasamba.

A rákövetkező nap meg fordítva.

Nem tudom mire vagy kíváncsi?

2021. aug. 13. 08:24
 2/6 anonim ***** válasza:
Nekem is volt egyszerre a kettő. Nálam egyik reggel volt, másik este.
2021. aug. 13. 10:57
 3/6 anonim ***** válasza:
Én egyszerre adtam. Prolutex a 15. hétig ment, Clexane végig a terhesség alatt + 6 hét.
2021. aug. 13. 16:02
 4/6 A kérdező kommentje:

Nagyon szépen köszönöm a válaszokat.

Arra voltam kiváncsi, hogy a két szuri nem okoz e galibát odabenn.

Most vagyok ET után 4 nappal és mivel nincs egyik szuriba sem tapasztalatom így elgondolkodtam, hogy nem ártok e vele, ha egyszerre tolom a kettőt.

(nagyon szeretném ha most sikerülne😊)

2021. aug. 13. 19:00
 5/6 anonim ***** válasza:

Én is egyszerre használom, késő este lefekvés előtt adja be a férjem egymás után.

Most vagyok ET+12 napon 5 napos pötyivel, és van egy szép pozitív tesztem eddig. 😊

2021. aug. 16. 13:44
 6/6 A kérdező kommentje:

Gratulálok! 😊 Köszönöm a válaszod.

Bízom benne, hogy hasonló örömökben lesz részem pár napon belül.

2021. aug. 17. 15:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!