Clostyhoz mindig kell repesztett injekció?
Figyelt kérdés
Doki azt mondta ciklus 12. Nap körül menjek hozzà hogy rànèzzen mizu a tüszőkkel. De nincs hozzà màr időpont. Nyaralni megy pont azon a héten. Másnak mindig kellett injekció?2021. júl. 4. 10:54
1/14 anonim válasza:
Nem kell mindig. Én első hónapban teherbe estem, csak clostilbegyttel. Ugyan nem lett sikeres terhesség, de ennek nincs köze a repeszto szurihoz sem a clostihoz.
2/14 A kérdező kommentje:
Ha hőmèrőzöm akkor vègülis látom hogy megrepedt e. Nem tudom hogy beszedjem e ;(
2021. júl. 4. 11:28
3/14 anonim válasza:
Injekció nem feltétlen kell, de ultrahangos követés nem ártana, mivel ciszákat is okozhat.
4/14 anonim válasza:
Cisztákat, hiperstimut... Én uh követés nélkül nem mertem elkezdeni szedni.
5/14 A kérdező kommentje:
De nem tudok elmenni. És már egy éve próbálkozzunk. Ez a ciklusom 405 napos. Meddig halasszuk mèg....nem látom ertelmet
2021. júl. 4. 13:14
6/14 A kérdező kommentje:
45
2021. júl. 4. 13:14
7/14 anonim válasza:
A te tested, a te döntésed.
Másik dokihoz vagy sztk-ba nem tudsz elmenni?
8/14 A kérdező kommentje:
Gondoltam amugy erre. Lehet kérek odöpontot mashova ;)
2021. júl. 4. 14:34
9/14 bloo1235458 válasza:
énis repeszto nélkul kaptam clostyt, 2.dik ciklusban teherbe estem :)
10/14 A kérdező kommentje:
Jajj de jo ez megnyugtató!
2021. júl. 9. 20:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!