Kezdőoldal » Utazás » Európa » Bécs vagy Párizs belvárosa...

Bécs vagy Párizs belvárosa érdekesebb? Hol vannak nagyobb plàzàk/boltok ès hol nagyobb a kínálat bolti termèkekböl?

Figyelt kérdés
Most èrdekes alattnem a boltokat ès a plázákat értem ez 2 külön szempont? Bécsben voltunk és ott a boltokban nagyon hasonló a termék kínálat a magyarhoz ami a határnàl még nem meglepö de Bécsben több ismeretlen édességet/üdítöt stb..,.-t vártam. Nyilvàn volt pár másfajta termèk is de nagyon hasonló volt ès a Kínàlat se volt túl nagy. UK-ben egy kisvárosban is nagyobb a kínàlat ès sok olyan dolog van a boltokban amelyek Magyarországon nincsenek.Londonban nyilván még sokkak több. Párizsban nem olyan hasonló a termékek vannak a boltokban mint Bécsnen vagy Nèmetországban? Nagyobb a választèk? Nagyobbak a plázák/üzletek ès több van? Maga a vàros változatosabb Bécshez képest? Tömegközlekedésen mindenhol van légkondi?

2021. aug. 14. 14:54
 1/8 anonim ***** válasza:
68%
Nem unod még minden nap ezt kiírni??!
2021. aug. 14. 15:36
 2/8 A kérdező kommentje:
Ezt a kérdèst még egyszer sem írram ki...
2021. aug. 14. 15:46
 3/8 anonim ***** válasza:
9%
Na ezaz, hogy Bécs az még BP-nél is érdektelenebb.
2021. aug. 18. 08:36
 4/8 A kérdező kommentje:
3-ás Pàrizs nem olyan monoton mint Bécs? Az utcái bár szépek tiszták és rendezettek voltak nagyon monoton volt. Boltokban nagyobb a vàlaszték mint Budapesten vagy Bécsben? Ha igen akkor sokkal?
2021. aug. 18. 15:30
 5/8 anonim ***** válasza:
Divat-, kozmetikai és luxuscikkekben, továbbá művészeti termékekben és delikáteszben tuti, hogy Párizs veri Bécs városát. Fast fashion vagy elektronika ügyében aligha van nagy különbség. Mondjuk bízom benne, hogy nem ragadsz le a shoppingnál.
2021. aug. 19. 21:57
 6/8 A kérdező kommentje:
5-ös a sima élelmiszer boltok termèkeire gondoltam. Nagobb e a választék édessègek/üdítök stb..terèn Páriszban? Nem csal a vásárlàs a lènyeg csak ez is jobban hozzájárul ahhoz hogy messzebb èrezzem magam ne annyira majdnem Magyarprszágon ha pl más a bolti kínálat mint UK-ben is. Persze sok hasonlt termèk is lesz nyilván de Bécshez képest mennyire mások a termèkek? A plázák nagyobbak mint Bécsben/Budapesten? A jelentösebb dolgokat pedig tudom Párizsról vagy megnèzhetem interneten így azt nem kell megkérdeznem.
2021. aug. 19. 23:17
 7/8 anonim ***** válasza:
Harmadszor irod ki ha jol szamolom , nagyon raersz 😃 es ne mondd hogy nem te irtad ki az elozoket mert ugyanaz a szohasznalat (pl.:mondatot most-tal kezdeni 😅 )
2021. aug. 20. 11:08
 8/8 A kérdező kommentje:
7-es A másik 2 kérdèst nem találom pedig akkor az ottani válaszokat is megnézhetném. Szerintem kamu mert ha lenne 2 ugyanilyen kérdés csak megtaláltam volna. Az hogy valaki most-tal kezdi a mondatod miért meglepö? Sokan kezdenek most-tal mondatokat.
2021. aug. 20. 14:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!