Kezdőoldal » Utazás » Európa » Nem aggódnak betörés/feltörés...

Nem aggódnak betörés/feltörés miatt azon családok, akik feltűnő(en) nagy méretű lakóbusszal/lakókamionnal járják Európát, vagy Ázsiát? Mikor megtekintenek valamit, közben feltörik a buszt, vagy nagyobb lakóautót s visznek mindent,emiatt nem aggódnak?

Figyelt kérdés

De lehet az egy "egyszerű", hétköznapi busz is, aminek csak a beltere van átalakítva, kívülről senki meg nem mondaná, hogy az lakóbusz. Hiába nem látható, attól még a busznak látszó buszt is kirabolhatják.

Nem kell ilyennek látszania:

[link]

[link]

[link]

Elég, ha így néz ki kívülről, ezt is feltörhetik valamikor:

[link]

[link]

Megkérek mindenkit, hogy az agresszív hozzáállást mellőzzétek, érthetően nem viselem a felesleges ellenségeskedést, kiváltképp egy hétköznapi, érdeklődő, teljesen normál hangvételű kérdésben, aminek kapcsán csupán információkat szeretnék szerezni.

Az infókat viszont - előre is nagyon szépen köszönöm!

2020. aug. 6. 18:50
 1/2 anonim ***** válasza:

A többség úgy tudom,hogy ilyenre kijelölt helyen éjszakázik pont a biztonság miatt

[link]

2020. aug. 7. 00:38
 2/2 A kérdező kommentje:

Ilyen nincs a természetben. :)

Ahogy írtam a kiírásban (vagyis nem az apró betűs részletezésben, hanem a félkövér szedett részben), mikor megtekintenek valamit, legyen az vízesés, hegycsúcs, vagy akármilyen kirándulóhely (azaz nem feltétlen múzeum, vagy cukrászda egy városban, és nem is autópálya parkoló), akkor sajnos ott kell hagyni a réten/tisztáson a feltűnő formatervű, vagy (ahogy az apró betűs részletezésben írtam) nem feltűnő, vagyis hétköznapi busznak látszó lakóbuszt, illetve nagyobb méretű lakóautót.

Erre irányult a kérdésem.

Nyilván imitt-amott ritkásan elszórt őrzött parkoló, vagy kemping megoldás, de messze nem minden esetben!

2020. aug. 7. 10:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!