Barcsnál kérik a horvátok a tesztet?
Én nem játszanék ilyennel. Miért jobb szétizgulni magad? És vállalni a kockázatot hogy majd nem engednek át? Ahelyett, hogy csinálnál egy rohadt tesztet? ennek az átesettségnek is megvannak a szabályai és a maga buktatói is, de pontosan nem tudom mely részét fogadják el.
Viszont feltételezem hogy neked antitest vizsgálatod van, na azt sehol se fogadják el, nem csak Horvátországban.
" És vállalni a kockázatot hogy majd nem engednek át? Ahelyett, hogy csinálnál egy rohadt tesztet?"
A kérdező a szuribeszarik konteós alfajába tartozik és meg van győződve arról, hogy a teszttel is beültetnék neki az 5G nanochipet, azért :D
Nem kötelező, viszont nem én döntöttem a horvátországi nyaralásról. Igaz, nem kellett volna ilyen helyzetben elfogadnom, hogy külföldre menjek én is.
Ha meg sem próbálkoznék átmenni, az rosszul esne a többieknek. Ezek után biztos, hogy nemet mondok a külföldi útra.
Elég kellemetlen ez a helyzet. Ha 16-án eltörlik a korlátozást, akkor megyek akkor.
Arra meg tényleg kíváncsi lennék, hogy mi történhet, ha lebukok.
15.-én!
De mivel folyamatosan emelkedik a covidosok száma ezért még korán sem biztos.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!