RegioJetre kell teszt felszálláshoz?
Figyelt kérdés
Kell covid teszt a felszálláshoz? Nem azt kérdezem,hogy átlépni a határt,mert akinek nincs oltása ,vagy nem telt el 14 nap annak tudom kell( Croatia)
Vagy nem volt covidos,stb annak tudom kell.
De én magára külön a vonatra kérdezem.
Nem tudok angolul ,nem tudok beszélni velük.Az oldalon én nem látom,ismerős mondja,hogy kell.......
Köszi a segítséget
2021. jún. 2. 10:54
11/14 anonim válasza:
Hát ha az ismerősöd "úgy tudja", semmivel nem tudja igazolni, de hallotta a szomszédja barátnőjének a keresztanyjának a műkörmösétől, akkor menj repülővel!
12/14 A kérdező kommentje:
Jajj már, ne légy izgatott. 😃
Olcsóbb egyébként és gyorsabb.
2021. jún. 2. 15:45
13/14 anonim válasza:
2,3 voltam
Ráírtam face-n a Regiojetre biztos, ami biztos. Mint írtam én is utazom velük hó végén.
Válasz: "Hello, that should be okay and you dont have to be tested. Have a nice day"
Nem kell semmilyen teszt a vonatra külön.
14/14 A kérdező kommentje:
Köszi! :)
2021. jún. 2. 18:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!