Kell most negatív pcr teszt Spanyolországba utazáskor?
Igen, a beoltattaknak, de azt is olvastam, hogy ami nekem lenne a Janssen, annál a 14.naptol számít. Ezért kicsit el vagyok veszve
Köszönöm a válaszokat
júni 7 után az oltottnak semmilyen teszt se fog kelleni?
Mi kell? Az angol papír gondolom,amit oltópont tölt ki?Meg a papír amit oltáskor kapok?
A kártya úgy tudom halottnak a csók.
Magyar védettségi igazolvánnyal csak azokban az országokban foglalkoznak, akikkel kétoldalú megállapodást kötöttünk. Spanyolország egyelőre nem ilyen.
"A kártya úgy tudom halottnak a csók."
Nem egészen, hiszen Magyarországra visszatéréskor ezt felmutatva tudod elkerülni a karantént vagy a két negatív PCR tesztet. De kifelé mindenképpen az angol nyelvű oltási igazolással tudsz menni. Egyelőre a spanyolok is azt az utat követik, mint Ausztria, tehát EMA vagy WHO által jóváhagyott oltásokkal tudsz szabadon beutazni, itt egyértelműen a Szputnyikosokat éri csak hátrány.
Minden napról napra változik, azt is el tudom képzelni, hogy még az EU Green Pass egységes bevezetése előtt a spanyolok betesznek minket zöldbe, tehát szabadon mehet minden magyar, csak ugye akiknek nincs kártyája, azokra továbbra is karantén vár vagy 40 ezerért tesztek.
Szerintem nem értetted, amit kérdeztem.
Én azt kérdeztem, hogy aki kapott oltást és van az angol lapocska, amit le kell tölteni és az oltóponton pecsételnek le az elég majd? ( persze a másik papírral együtt, amit oltáskor kapsz) tehát így nem kell a teszt?
Ez volt a kérdésem.
A kártya egy dolog, hogy befelé jó. Kifelé halottnak a csók.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!