Ha kirepülök Angliába, egy teszt elég hogy ne kelljen karanténban lennem?
Mi a menete? Gondolom a reptéren hatósági karanténba tesznek, ha haza érek akkor rendelek tesztet, azt ha megcsinálom és negatív, onnantól nem érvényes a karantén? A tesztet el kell vinnem valamerre hogy tudomásul vegyék?
Mennyi idő alatt van meg a menete a dolognak, ha mire hazaérek már megérkezett a teszt?
Most olvastam, hogy Angliában nem váltja ki a teszt a karantént..
Hát az elég cink
Próbálom értelmesen leírni. Világjárvány idején értelmes ember nem repülget. Ha kimegy, vállalja a tesztet és karantént.
Amikor hazajön, bezsúpolja magát és kussol.
Tudom, nem vagyok szimpatikus. De ez van, covid idején.
nem, de én jártam egyetemre. És értem pontosan, mi az a világjárvány. Ha valamely szó nem megy, kérlek használd az értelmező szótárat. Egyébként hogy mondjam, 6 hónapja a szakiskolások is tudják, hogy rohadt nagy baj van.
Melyik collidzsben múlatod az idődet?
#6 Remélem beburkoltad magad, mert a Soros által kifejlesztett korona jön, elkap és kitépi a tüdődet lol
Itt vereted magad, hogy milyen okos tetszik lenni egy nevesincs magyar főiskolával és még van képed személyeskedni is? :/
Sikerült elolvasni a kérdést igaz, drága?
Olvasd el mégegyszer, mert nem sikerült megérteni, hogy nem a te virológus kutatásaidra voltam kíváncsi, csak arra, hogy Angliában is kiváltja-e a teszt a karantént. De nem sikerült feldolgozni a dolgokat a kis processzorodnak.
Arról meg nem tehetek, hogy annyira élettelen vagy, hogy egész nap be vagy zárkózva a panelodba, valakinek élnie is kell, nem lehet mindenki olyan mint te.
Billentyű leütésenként moss kezed, nehogy elhervadj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!