Érvényes így a teszt?
Figyelt kérdés
Azt olvastam hogy több határnál is random ellenőriznek tesztelnek de ha odafele éppen eszek, iszok stb. akkor biztos az eredmény?2021. jún. 1. 23:19
1/7 anonim válasza:
A random ellenőrzés a magaddal vitt hivatalos teszteredmények ellenőrzését jelenti, nem azt, hogy a flaszteron feldugják neked a PCR-pálcát az orrodba... Előre itthon kell megcsináltatnod, ha nem vagy oltva, zsenikém.
2/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a kedves választ! Utazási irodát kérdeztem mivel azzal mennék! Mondta, hogy random tesztelhetnek és az eredményt küldik 1-2 napon belül! Ezért volt érdekes számomra! Mindenesetre újra rákérdezek majd! Nah másolom a Konzul oldalán lévőket!
“a görög hatóságok fenntartják a jogot, hogy gyorstesztet, esetleg PCR tesztet végezzenek el az országba közúton és légi úton érkező utasokon. Akinek a gyorstesztje pozitív eredményt mutat és közúton érkezik, nem engedik belépni az országba,”
2021. jún. 2. 08:32
3/7 anonim válasza:
Nyilván rontja a hatékonyságot, ha ettél előtte, de azért így se 0% lesz a hatékonyság. Esetleg pár fertőzöttet nem mutat ki. A gyorsteszt eleve nem mutat ki minden fertőzöttet. Hamis pozitívat nem okozhat az evés.
4/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2021. jún. 2. 09:56
5/7 anonim válasza:
Az osztrák határon lehúzott ablakkal kézben az igazolás kifelé mutatva mehetsz át.Van amelyik határon elfogadják az oltási igazolványt is.
Jobb ha előre csináltatsz tesztet.
6/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, itthon nem végeztetek tesztet, nem hiába vagyok beoltva 2 hónapja! Csak nem vagyok így is pozitív, persze ki tudja, köszönöm!
2021. jún. 2. 16:55
7/7 anonim válasza:
Ha Ausztriába mész az Osztrák Konzuli oldalról lehet nyomtatványt letölteni és az oltó orvos kitölti.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!