RegioJetre kell teszt felszálláshoz?
Kell covid teszt a felszálláshoz? Nem azt kérdezem,hogy átlépni a határt,mert akinek nincs oltása ,vagy nem telt el 14 nap annak tudom kell( Croatia)
Vagy nem volt covidos,stb annak tudom kell.
De én magára külön a vonatra kérdezem.
Nem tudok angolul ,nem tudok beszélni velük.Az oldalon én nem látom,ismerős mondja,hogy kell.......
Köszi a segítséget
"Vážení cestující, po dobu trvání přepravní smlouvy jsou cestující povinni nosit ochranu úst a nosu. Na území ČR je povinnost cestujících mít nasazený respirátor FFP2/KN95 nebo nanoroušku. Více informací o cestování do zahraničí naleznete zde. Děkujeme za pochopení."
"A tesztet az utazási folyamat befejezése után hajtják végre. Csehország esetében az FFP2 / KN95 légzőkészülék nem alkalmas nanoméretű légzőkészülékekhez. További információ a külföldi utazásokról itt található. Köszönöm a tamogatásod."
erre célozhatott..de ez most mi?
Ha júliusban megyek lesz már két oltásom,akkor vajon kell még a teszt?
És most mit akarnak leszállás után?
Aki csináltat itthon antigén tesztet,az minek csináltatna ott?
Volt valaki már velük?
Én június 23-án megyek velük Splitbe, nekem evidens, hogy nem kell teszt a vonatra.
Miért is kéne? Csak olyanok lesznek a vonaton, akik a védettségüket igazolják majd Gyékényesnél, hiszen csak úgy tudnak Horvátországba korlátozásmentesen beutazni. Engem inkább a kötelező maszkviselés idegesít egy 13 órás úton..
"Ha júliusban megyek"
Értem, hogy az ember szeretné tudni a biztosat. De most június eleje van. Szinte naponta változnak mindenhol az utazási feltételek.
Júliusra bármelyik ország, közlekedési cég változtathat még.
Olvassa el,akinek nem egyértelmű....azt írtam ismerős mondta,de szerintem nem kell. Én tisztában vagyok azzal ,hogy átlépéshez mi kell.
Azzal nem,hogy a vonatra mit kérnek. .
Nekem egyébként magánkabin lesz,ezért ott leveszem a maszkot.
Nekem csak azt mondta, hogy úgy tudja kell.
Én jegyvétel előtt állok, de akkor inkább repülővel megyek. Nem teszteltetek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!