Kezdőoldal » Utazás » Európa » RegioJetre kell teszt felszáll...

RegioJetre kell teszt felszálláshoz?

Figyelt kérdés

Kell covid teszt a felszálláshoz? Nem azt kérdezem,hogy átlépni a határt,mert akinek nincs oltása ,vagy nem telt el 14 nap annak tudom kell( Croatia)

Vagy nem volt covidos,stb annak tudom kell.

De én magára külön a vonatra kérdezem.

Nem tudok angolul ,nem tudok beszélni velük.Az oldalon én nem látom,ismerős mondja,hogy kell.......

Köszi a segítséget

2021. jún. 2. 10:54
1 2
 1/14 A kérdező kommentje:

"Vážení cestující, po dobu trvání přepravní smlouvy jsou cestující povinni nosit ochranu úst a nosu. Na území ČR je povinnost cestujících mít nasazený respirátor FFP2/KN95 nebo nanoroušku. Více informací o cestování do zahraničí naleznete zde. Děkujeme za pochopení."

"A tesztet az utazási folyamat befejezése után hajtják végre. Csehország esetében az FFP2 / KN95 légzőkészülék nem alkalmas nanoméretű légzőkészülékekhez. További információ a külföldi utazásokról itt található. Köszönöm a tamogatásod."

erre célozhatott..de ez most mi?

Ha júliusban megyek lesz már két oltásom,akkor vajon kell még a teszt?

És most mit akarnak leszállás után?

Aki csináltat itthon antigén tesztet,az minek csináltatna ott?

Volt valaki már velük?

2021. jún. 2. 10:58
 2/14 anonim ***** válasza:

Én június 23-án megyek velük Splitbe, nekem evidens, hogy nem kell teszt a vonatra.

Miért is kéne? Csak olyanok lesznek a vonaton, akik a védettségüket igazolják majd Gyékényesnél, hiszen csak úgy tudnak Horvátországba korlátozásmentesen beutazni. Engem inkább a kötelező maszkviselés idegesít egy 13 órás úton..

2021. jún. 2. 11:47
 3/14 anonim ***** válasza:
Ja és szerintem ezek ne bizonytalanítsanak el, Csehországban és Szlovákiában baromira nem ott tart az átoltottság, mint nálunk, ezért van az, hogy sokan még tesztekkel mennek ezekből az országokból május-júniusban a tengerpartra és haza.
2021. jún. 2. 11:50
 4/14 anonim ***** válasza:
Ha lesz két oltásod, amivel beléphersz Horváországba, akkor minek kéne még külön PCR teszt a vonatra?
2021. jún. 2. 11:57
 5/14 anonim ***** válasza:
Biztosan vannak légitársaságok, ahol ez a módi, szerintem onnan ugorhatott be a Kérdezőnek.
2021. jún. 2. 12:51
 6/14 anonim ***** válasza:

"Ha júliusban megyek"

Értem, hogy az ember szeretné tudni a biztosat. De most június eleje van. Szinte naponta változnak mindenhol az utazási feltételek.

Júliusra bármelyik ország, közlekedési cég változtathat még.

2021. jún. 2. 13:02
 7/14 A kérdező kommentje:

Olvassa el,akinek nem egyértelmű....azt írtam ismerős mondta,de szerintem nem kell. Én tisztában vagyok azzal ,hogy átlépéshez mi kell.

Azzal nem,hogy a vonatra mit kérnek. .

Nekem egyébként magánkabin lesz,ezért ott leveszem a maszkot.

2021. jún. 2. 14:00
 8/14 A kérdező kommentje:
fekvőhelyes magánkabin
2021. jún. 2. 14:01
 9/14 anonim ***** válasza:
Az ismerősöd küldjön már erről egy hivatkozást!
2021. jún. 2. 14:13
 10/14 A kérdező kommentje:

Nekem csak azt mondta, hogy úgy tudja kell.

Én jegyvétel előtt állok, de akkor inkább repülővel megyek. Nem teszteltetek.

2021. jún. 2. 15:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!