Kezdőoldal » Utazás » Európa » 500 fontból ki lehet hozni 5...

500 fontból ki lehet hozni 5 napot Londonban?

Figyelt kérdés
Egy angol étkezés, 3 fizetõs látvántosság, múzeumok és egy színház.
2021. ápr. 28. 08:46
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

Szallas, utazas nelkul igen.

Sajnos több mint 1x kell majd étkeznetek.:)

2021. ápr. 28. 08:50
 2/10 A kérdező kommentje:

55 fontot szánnék látványosságokra - akciós 2-õt fizet negyet vihet

6-7 font egy pubos kaja, amugy szupermarketbol eszem

170 font 4 ejszaka maganszallasnal

Muzeumok, parkok ingyenesek

2021. ápr. 28. 08:55
 3/10 A kérdező kommentje:
Meg 20 font egy szinhazjegy
2021. ápr. 28. 08:56
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Hát ha ennyire kiszámoltad, akkor valszeg ki lehet. De egy kis tartalék legyen nálad azért.
2021. ápr. 28. 11:48
 5/10 BeefEater ***** válasza:
100%

Szerintem ez nagyon kevés. Londonban 6-7 fontért maximum valami Mekis kaját kapsz vagy szendvicset egy üdítővel. Szerintem legalább £15 -ot számolj (és magamnak 20 - 25 körül szoktam ha jól is akarok lakni).

Nem számoltad bele a többi étkezést és a városon belüli közlekedést sem.

Az megvan, hogy hogy jutsz el a reptérről a városba és vissza?

2021. ápr. 28. 15:27
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

És a szupermarketből ingyen eszel? A pubban egy sört nem fogsz kérni, mert nem fér a büdzsébe, ahogy egy db szuvenírt vagy más ajándékot se veszel magadnak? Oyster Card?

Nagyon szűken belefér, de annyira, hogy az szerintem az élményt rontja. Inkább spórolj még 2-300-at hozzá és akkor nem kell cigánykodni. Vagy menj 3 teljes napra (hazaút a 4. reggelén).

2021. ápr. 28. 15:31
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Értem én, hogy London, csak az a baj, hogy annál drágább helyet nem is nagyon találsz Angliában! Én Liverpoolban lakom már 6 éve (2,5 év London után), mert ez lényegesen olcsóbb és nyugodtabb. Angol ez is, van látványosság itt is, az emberek SOKKAL barátságosabbak és szerintem ki tudsz jönni 500 fontból.
2021. ápr. 28. 16:49
 8/10 anonim ***** válasza:
100%

Csak ha éhenhalsz és csöveskedsz.

Magyarul nem.

2021. ápr. 28. 18:16
 9/10 anonim ***** válasza:
66%

" Angol ez is, van látványosság itt is"

Esetleg ha az angolról is lemond, akkor elmehet pl Soltvadkertre is, ott is barátságosak és 500 fontból két hónapig elvan.

2021. ápr. 28. 21:56
 10/10 anonim ***** válasza:

9-es

Értem mire célzol és igazad van. Csak azt szerettem volna írni, hogy Anglia nem egyenlő Londonnal! Igen, Londonban sok szép dolog van, ami érdekes és nagyon híres is, ehhez nem fér kétség. De csak azért pont Londont megcélozni, mert az a leghíresebb (és a legdrágább), nem érdemes. Persze könnyen jár a szám, hiszen én voltam ott, éltem ott. Hibát követtem el, de korrigáltam. Ez olyan, mintha minden országban csak a főváros lenne érdekes, pedig nem. De ha London a cél, akkor London a cél.

2021. máj. 1. 21:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!