Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Egy hónapban MINIMUM hány...

Egy hónapban MINIMUM hány fontból jövök ki Londonba?

Figyelt kérdés
Szoba bérlés kaja stb. Mi a minimum font? Elore is koszi:)

2014. aug. 6. 13:32
 1/2 anonim ***** válasza:
Ez nagyban függ attól, hogy az a bizonyos szoba London melyik részén van. Átlagosan ahhoz, hogy egyedül lakj egy szobában szükséged lesz 4-500fontra. Ezen kívül utazásra is költened kell, az étkezéssel szerintem nem lesz gond mivel minimális árdifferencia van a magyar és a kinti árak közt amennyiben a hétköznapi dolgokat nézzük. Ami drága az a szállás és az utazás. Nem találkoztam még emberrel aki dőzsölne minimálbérből. Viszont nehéz megválaszolni a kérdésed úgy, hogy nem tudom mennyit szeretnél szórakozni, élni akarsz e vagy csak életben maradni és félre tenni minden lehetséges centet. Ha ezekre válaszolsz könnyebb lesz. Átlagosan egy kényelmes élethez ha szobában lakik az ember és nem kuporgat, valamint minimális összeget szeretne félretenni a váratlan kiadásokra és mindezt Londonban én azt mondom legalább 1500nettó... Bárki nyugodtan javítson ki,ha tévedek.
2014. aug. 7. 09:15
 2/2 anonim ***** válasza:

Nos, ha arra vagy kivancsi, hogy minimum mennyi kell, akkor:

2 ágyas szoba, ahol lakótárssal laksz, kelet Londonban a 3. zónában kb. 280-300 Font/hónap. 1 hónapos oyster bérlet az 1-3 zónában 141 Font. Kaja, ha csak annyit eszel, amennyit muszáj és nem veszel üdít, édességet, ropit, jégkrémet, semmit, és nem mész gyorsétterembe és take away kaját sem veszel, akkor egy hónapra elég 60 Font. Így egy hónapot ki lehet húzni 500 Fontból. De ez valóban csak a túlélésre elég, éppen csak van hol lakni, tudsz közlekedni, éppen-éppen nem halsz éhen.

2014. aug. 7. 09:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!