Londonban heti 140 fontból milyen színvonalon lehet élni, ha szállásra és élelemre már nem kell költeni?
ÚÚÚÚRISTEN ezt a butaságot, aki írta, hogy nem jössz ki!!!!:O
Üzenem a nővérének, hogy nem tud bánni a pénzzel!
Most ez komoly hogy 140-et fogsz kapni egy héten? Úristen az rengeteg, nagyon mázlista vagy. Hány órát takar, hány gyerekkel? (csak a kíváncsi vagyok)
én 85 fontot kapok és olyan gyönyörűen megélek, spórolok! Sőt hetven fontból is megtudtam és hazarepültem és megvettem magamnak a kis dolgaimat.
Csak akkor vegyél zóna bérletet, ha tényleg rengeteget akarsz közlekedni. Amúgy itt meg lesétálni 40 perceket egy órákat nem ritka. Azon érdemes spórolni mert amúgy tényleg a közlekedés a drága. Kávé 2.60-ért már bárhol ihatsz. bulizni mehetsz ingyenes klubbokba. Ha fizetősbe mégy, menj olyanba ahol adnak egy két ingyen kört. OKOSAN! Ésszel kell! Ja és én pluszba takarítok mert az időm megengedi és így keresek 160 fontot, és ebből minimum minden héten elteszek 100 fontot! Négyszáz fontot a minimálbéresek se tudnak megspórolni.
Sok sikert, hajrá! Ha segítség kell, írj nyugodtan!
Az előző vagyok, még annyit hozzá tennék, hogy arról viszont nem sok jót szoktak mesélni, hogy magyarok fogadnak magyarokat.... :S
Illetve az okés hogy úgy érzed jól beszéled az angolt, de a nyelvsuli már azért is megéri, mert új embereket ismerhetsz meg szerte a világból. Menj akkor valami ingyenesre, vagy nagyon olcsóra.
Nagyon nagyon szépen köszönöm! :) Egyébként laknak kint ismerőseim, szóval általuk szerintem biztos tudnék ismerkedni, nem csak magyarokkal.
Heti 35 óráról van szó egyébként. :)
"ÚÚÚÚRISTEN ezt a butaságot, aki írta, hogy nem jössz ki!!!!:O
Üzenem a nővérének, hogy nem tud bánni a pénzzel!"
Legközelebb az úristenezés helyett próbálkozz meg némi értő olvasással is, még ha egy kis agyi kapacitást is igényel tőled.
Nővérem havi 1900 fontot kap, ebből az albérlet+rezsi+megélhetés durván 8-900-at visz el. A többi marad tisztán. De nyilván nem tud bánni a pénzével, majd jól le is baxom, ha legközelebb beszélünk, és szólok neki, hogy egy idióta gyk-s csitri sokkal jobban bánna a lóvéval, így valószínűleg fel fog keresni pár életvezetési és anyagi tanácsért. Vagy nem...
Nem azt írtam, hogy nem jössz ki hanem azt, hogy kb semmire nem elég. Ja persze nem ilyen ingyenélő ku.rvás megoldásokkal számoltam, hogy buliban mindenki meghív egy körre némi cs.öcsvillantásért.... Úgy valóban ki lehet jönni akár 50 fontból is...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!