Londonban örököltem lakást. Szeretném kiadni? Lhetséges? Mit kell tennem? Valami fontos tudnivalók, vagy jogszabályok vannak erre?
Figyelt kérdés
Az angolt egyáltalán nem beszélem, csak a németet meg az olaszt. Azt se tudom hogy mennek ott a dolgok, szóval örülnék, ha valaki felvilágosítana ezekről a dolgokról. Gondolok itt azokra a buktatókra, információkra, amiket azok tudnak, akik kinn élnek.2014. ápr. 22. 18:41
1/4 A kérdező kommentje:
Budapesten élek, és nem tervezek kiköltözni Londonba. Innen eltudom rendezni, ha sikerül kiadnom, vagy mindig oda kell utaznom? Eladni sem szretném a lakást, hanem profitálni belőle, ha már van.
2014. ápr. 22. 18:42
2/4 anonim válasza:
Kérd meg egy angolul tudó barátodat, hogy segítsen. Keressetek egy kinti ingatlanközvetítő irodát, akik hivatalosan segítenek neked kiadni a lakást. Valószínű, hogy ki is kell majd utazni a személyes ügyintézés miatt.
3/4 anonim válasza:
Én a helyedben eladnám. A londoni ingatlanárak nagyon magasak, a befolyt összegből tudnál venni német nyelvterületen is ingatlant (valószínűleg arányaiban többet / értékesebbet is, mint az angol ingatlan), illetve MO-n egész biztos több BP-i vagy egyéb városi ingatlant is. Nem biztos, hogy azok kiadása fajlagosan kevesebb bevételt hozna.
4/4 A kérdező kommentje:
Eladni semmiféleképpen sem, csak kiadni, amennyiben ez lehetséges.
2014. ápr. 23. 15:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!