Akit nem oltanak be az már ne is reménykedjen külföldi nyaralásban?
Nincs olyan, hogy EU-s oltásigazolvány. Az oltási igazolványokat az EU-s tagállamok nemzeti hatóságai külön-külön állítják ki, azt fogják az országok egymás között elfogadni. A magyarban pedig nem lesz benne, hogy milyen vakcinát kaptál. Plusz egyre többen rendelnek a keleti vakcinákból. A szlovákok már meg is kapták az első szállítmány oroszt, csehek, lengyelek a kínaiakkal, a horvátok az oroszokkal tárgyalnak.
Szerintem nem túlzás az oltási igazolvány.
Ami arról szól, hogy az értelmes emberek közé tartozol.
Persze tőled függ, senki nem kényszerít rá, hogy az értelmes emberek csoportját gazdagítsd.
Toporzékolj.
Verd magad földhöz, akár szakmunkás korodban.
De szerencsére olyan időket élünk, hogy hiába vered magad földhöz, nem fogsz utazni, ha nem oltatod magad.
Ha egy társadalom eléri a nyájimmunitást, onnantól nincs reális ok egy ilyen rendszer fenntartására. Olyan pár évet saccolok amig alsó hangon elérik ezt az országok és utána megint lehet menni.
#6 te pedig szépen bégess tovább a fasiszta diszkriminativ diktatúrának. Én egyáltalán nem nevezném szerencsésnek ezt.
Szerintem sem túlzás az oltási igazolás, ez mindenki védelmét szolgálja. A határon is megszabják mit hozhatsz át. És ha pl valahol a sertéseknek száj és körömfájás betegséguk van onnan nem hozhatnak sertést. Az országok hagy szabják már meg milyen fertőző dologot engednek be az országukban.
De gondolom ahogy eddig is karantén és tesz után lehet utazni. Csak akkor úgy kell szállást intézni meg minden, de az nem hiszem hogy bárkinek megéri
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!