Mennyi pénzt vigyünk egy Olaszországi nyaralásra 7 napra?
Figyelt kérdés
Nem voltam még Magyarországon kívül más országban és barátnőmmel mennénk ki, viszont nem tudjuk hogy számoljunk hogy jó legyen.
Fő cél Trieszt mert az van a legközelebb hozzánk és busszal mennénk.
Ti mennyi pénzt vittetek/vinnétek?
2021. febr. 16. 10:22
11/16 anonim válasza:
Van egy érdekes strand Triesztben! A kikötő felé, déli irányban... Lanterna a neve.
Külön férfi és női rész van, és csak a vízben lehetnek együtt a férfiak-nők. :-D
ITt is olvashatsz róla:
De egyébként a városi részen ingyenesen lehet strandolni, a tengerparti sétányon végig ott vannak leteregetve a törölközők... :)
12/16 anonim válasza:
Csak az öltöző van külön nemek szerint, nem pedig a strand.
13/16 anonim válasza:
12. Nem! A parti rész teljesen el van választva! Egy darabig a vìzfelület is.
14/16 anonim válasza:
Itt megnézheted a légifelvételt is.
De amúgy kb 10 éve odajárok, úgyhogy ne próbáld nekem megmondani h nem úgy van ahogy én tapasztalom...
15/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm
2021. febr. 17. 09:43
16/16 anonim válasza:
2-3000 euro,ha etterembe jarsz meg fagyizol meg muzeumozol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!