Milyen tippeket tudnátok adni nyaralásra Bibione-ban?
Sziasztok. Idén megyünk Bibionébe,Olaszországba a családda. Milyen tippeket ajánlanátok? Valami amit feltétlen vigyünk, vagy valami szép hely, vagy bármi amit érdekesnek,fontosnak találtok jó lenne! :)
Köszi mindenkinek!
a magyar lengyel cseh tömegturizmus által lelakott proli hely!semmi szép nincs benne,látnivalók nulla!a vizet hagyjuk,olyan retkes!amúgy is honokos a part,tehát búvárkodási lehetőség is nulla!az ottani program kimerül a nappal a parton vagyok ,este meg végigsétálok 120adjára is a bazársoron,esetleg beülök valahova enni egy pizzát!igazából a helyben semmi olaszos nincs,ha nem tudnám hol vagyok,inkább mondanám valami rossz lepukkant, tömegturizmusra kihegyezett román üdülőfalunak a tenger szélén,ahol a csőcselék lengyel cseh stb fiatalok,éjszaka ordenáré módon viselkednek,meg racsítanak mocsár részegen az utcákon!!!
egy szó mint száz,többször is voltam,de mégegyszer már biztisan nem leszek!
Persze, hogy vannak látnivalók.. pl odafele, ha Triesz felöl mentek van egy szép kastély amit érdemes megnézni( a parkja ingyenes, csak a kastélyhoz kell fizetni belépőt):
Ha tovább autópályán mentek akkor Palmanova (közvetlenül a sztráda mellett), már csak az alakja miatt is érdekes:
A lagúnavidék pedig az SP 74 (Bibioneba vezető út) SP59 (Caorleba vezető út) és az SP 42-es (parti út) utak között található. Mára nagyrészt mezőgazdasági terület, kivéve a tengerbe ömlő folyók sávját. Kis forgalmú keskeny utak szabdalják keresztbe-kasul, remekül lehet bringatúrázni arra. Vannak csárda szerű kis éttermek, agrárturizmus szálláshelyek (honlapjaik tudnak adni jó tippeket pl madár les, [link] )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!