Egy 14 évesnek vonattal, busszal vagy repülővel biztonságosabb Németországba utaznia egyedül?
Figyelt kérdés
2021. jan. 30. 16:03
11/16 anonim válasza:
Vonattal nyugodtan menj. A busz nem túl kenyelmes opció .
12/16 anonim válasza:
Ezen az oldalon kell beregisztrálni:
A határon vagy utána is kérhetik a visszaigazolást.
Egy teszt kell a beutazáskor. A karantén legkorábban az ötödik napon végzett teszttel szakítható meg.
13/16 anonim válasza:
Rettenetesen alabecsulod a nemeteket is, meg a jarvanyhelyzetet is. Mashol nincsenek boltok nyitva, nincs kocsikazas es pofara nem is akarmilyen maszkot kell huzni.
14/16 anonim válasza:
Lufthansának van gyerekkísérő szolgáltatása: [link]
Felveszik az induló reptéren és a célállomáson a megadott személyen átadják (meg kell adni előre az adatokat és a fogadó személyt igazoltatják). Ennél jobb szerintem nincs.
15/16 CFB válasza:
Gyerekkísérő szolgáltatást nagyon tudom ajánlani (repülő). Én is azzal utaztam Amerikába, amikor 15 éves voltam és egyedül kellett mennem.
16/16 Müller ádi válasza:
mi 14 éves busz nem repcsi elmegy vonat jó
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!