Bécs tényleg ilyen ronda?
Csak felvételeket láttam róla de minden épület hamuszürke. Nincsenek műemlék értékű hidak, a Duna is 4 vékony ágban van.
Ahhoz képest hogy Bécs a császárváros csak a Schönbrunni kastély és a Szent István-székesegyház amit turistalátványosságként emlegetnek ismerőseim akik ott voltak.
Te vagy a ronda, nem Bécs.
Mikor is volt császárság Bécsben pontosan?
Tény, h Bécsnek már nincs meg az a varázsa, ami mondjuk a 90-es években volt, amit a Rex felügyelőben láttunk.
Tele van keletivel, balkánival, akik teleszemetelik a várost, grafittiznek, stb., tisztelet a kiv. Én tavaly Leopoldstadtban szálltam meg, de amilyen kosz volt a környéken. Kutyaszaros járda mindenfelé. Hangoskodás, dorbézolás, kéregetés a Prater körül. A recis csaj el akart küldeni vmi drága parkolóházba, holott hétvége volt, mondja itt nem lehet parkolni. Mondom hétvégén nincs is Kurzparkzone :) Persze, majd 2 km-ről húzom a hotelig a bőröndöt:) Képesek átbaszni, vagy hülyére venni, ha nem vagy képbe, vagy nem tudsz németül. Persze van sok kivétel is, nem lehet általánosítani.
Az osztrákok nem a vendégszeretetükről híresek?
Akkor mi másról?
Abból élnek.
Amíg szépen mosolyogva költöd náluk a pénzt addig általában nincs gond.
De amint kérnél valami szívességet, vagy netalántán egy baráti beszélgetést kezdeményeznél máris változik a szitu. Én nem voltam lenyűgözve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!