Kezdőoldal » Utazás » Európa » Bécs tényleg ilyen ronda?

Bécs tényleg ilyen ronda?

Figyelt kérdés

Csak felvételeket láttam róla de minden épület hamuszürke. Nincsenek műemlék értékű hidak, a Duna is 4 vékony ágban van.

Ahhoz képest hogy Bécs a császárváros csak a Schönbrunni kastély és a Szent István-székesegyház amit turistalátványosságként emlegetnek ismerőseim akik ott voltak.

2020. dec. 30. 16:29
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
53%
Jah Pozsony valóban érdekes... addig a 15 percig ameddig végignézed a nevezetességeket.
2020. dec. 30. 20:00
 12/24 anonim ***** válasza:
22%
jó de pozsonyból gyorsabban hazahúzol pestre... Xd
2020. dec. 30. 20:17
 13/24 anonim ***** válasza:
88%

Te vagy a ronda, nem Bécs.

Mikor is volt császárság Bécsben pontosan?

2020. dec. 31. 08:15
 14/24 anonim ***** válasza:
90%
Sajnálom, hogy tőlem kell megtudnod, de az ismerőseid büdös bunkók. A Stephansdom és Schönbrunn Bécs két legismerett látványossága, de azért van még pár ezeken kívűl. Ez kb olyan, mintha valaki eljönne Budapestre és utána azt mondaná, hogy csak a parlament és a Lánchíd a turistalátványosság.
2020. dec. 31. 12:28
 15/24 D. Brasco ***** válasza:
72%
Nem tudom van-e értelme leállni valaki olyannal aki egy várost az ismerősei beszámolói alapján "látott" es ő aztán ebből le is vonta a messze menő következtetést...
2020. dec. 31. 17:57
 16/24 anonim ***** válasza:
15%
Bécs túl van tolva általában. Rengeteget jártam oda régebben de sztem nem különb mint egyik európai város sem. Osztrákok nem a vendégszeretetükről híresek. Teljesen mindegy honnan jösz, ha nem beszélsz anyanyelvi németet akkor már nem kezelnek egyenrangú félként (tapasztalat)
2021. jan. 2. 20:46
 17/24 anonim ***** válasza:
22%

Tény, h Bécsnek már nincs meg az a varázsa, ami mondjuk a 90-es években volt, amit a Rex felügyelőben láttunk.

Tele van keletivel, balkánival, akik teleszemetelik a várost, grafittiznek, stb., tisztelet a kiv. Én tavaly Leopoldstadtban szálltam meg, de amilyen kosz volt a környéken. Kutyaszaros járda mindenfelé. Hangoskodás, dorbézolás, kéregetés a Prater körül. A recis csaj el akart küldeni vmi drága parkolóházba, holott hétvége volt, mondja itt nem lehet parkolni. Mondom hétvégén nincs is Kurzparkzone :) Persze, majd 2 km-ről húzom a hotelig a bőröndöt:) Képesek átbaszni, vagy hülyére venni, ha nem vagy képbe, vagy nem tudsz németül. Persze van sok kivétel is, nem lehet általánosítani.

2021. jan. 2. 22:27
 18/24 anonim ***** válasza:
100%
Pont egy krimisorozat a pozitív példa, amiben minden részben maffiozók és őrült gyilkosok garázdálkodtak?
2021. jan. 3. 01:24
 19/24 anonim ***** válasza:
87%

Az osztrákok nem a vendégszeretetükről híresek?

Akkor mi másról?

Abból élnek.

2021. jan. 3. 07:48
 20/24 anonim ***** válasza:
16%

Amíg szépen mosolyogva költöd náluk a pénzt addig általában nincs gond.

De amint kérnél valami szívességet, vagy netalántán egy baráti beszélgetést kezdeményeznél máris változik a szitu. Én nem voltam lenyűgözve.

2021. jan. 3. 09:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!