Most, 2020 október-novemberben lehet Bécsen keresztül nyaralni menni hogy elkerüljük a karantént?
Figyelt kérdés
Azt hallottam hogy az autósokat nem kényszerítik karanténba az osztrák határon, csak a repülővel érkezőket. Ezt meg tudja valaki erősíteni? Tehát ha kimegyek a bécsi reptérre bla bla car-al, akkor akár nyaralhatok is, vagy visszafele az autósok is karantént kapnak?2020. okt. 10. 10:19
1/7 anonim válasza:
Az autósoknak is karanténba kell vonulniuk ugyanúgy.
2/7 A kérdező kommentje:
És akkor hogy lehet hogy az oszkár ugyanúgy tele van Bécs-Budapest, München-Budapest, Pozsony-Budapest. Graz-Budapest hirdetésekkel? AZ összes ott hirdető autós mindig karanténba megy?
2020. okt. 10. 11:01
3/7 anonim válasza:
Lehet, hogy munka miatt ingáznak. Nekik nem kell.
4/7 A kérdező kommentje:
Most akkor döntsük már el hogy kinek kell karanténba vonulni, ne félinformációkat hajigáljunk. Az előbb még mindenkinek kellett, mostmár csak annak akik nem munka miatt utazik. Meg amúgy hogy működik ez? Ha Grazban dolgozok akkor immunis vagyok a vírusra, ha meg várost nézni megyek Graz-ba akkor meg fertőző vagyok? Mi ez a baromság?
2020. okt. 10. 11:41
5/7 anonim válasza:
Azoknak akiknek hivatalos papírjuk van róla, hogy ingáznak, azoknak nem kell.
1. informálódj, a külügy honlapjáról!
2. Szerinted, ha Bécsen keresztül mindenki szabadon repkedne karantén nélkül, akkor nem ezt tenné mindenki?
3. Ez ugyanaz, minthogy bulizni 11-ig lehet, 11 után nem, mert akkor támad a vírus. Logikát ezekben hiába keresel.
6/7 anonim válasza:
Olyan kocsival gyere haza ahol a sofőr ingázó vagy átutazó
7/7 anonim válasza:
"Ha Grazban dolgozok akkor immunis vagyok a vírusra, ha meg várost nézni megyek Graz-ba akkor meg fertőző vagyok?"
Ez elég durcás kisgyerek szintű megjegyzés. Nyilván az a cél, hogy akinek nem muszáj, az ne mászkáljon fel-alá. Ha 10 ember helyett csak 3 megy át a határon, az már jelentősen csökkentheti a terjedést. Graz ott lesz még sokáig, nem feltétlen most kell megnézni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!