Csak felvételeket láttam róla de minden épület hamuszürke. Nincsenek műemlék értékű hidak, a Duna is 4 vékony ágban van.
Ahhoz képest hogy Bécs a császárváros csak a Schönbrunni kastély és a Szent István-székesegyház amit turistalátványosságként emlegetnek ismerőseim akik ott voltak.
A Práter (ami nem a vidámpark!), a Hofburg, a Belvedere kastély, Grincing, az opera, a múzeumok, Albertina, Hundertwasser ház, a spanyol lovasiskola...
2020. dec. 30. 17:34
4/24 anonim válasza:
Bécs kvázi egy tisztább, fejlettebb, nagyobb múltú Budapest.
2020. dec. 30. 17:39
5/24 anonim válasza:
milyen izgalmas és művelt ismerőseid lehetnek...
(sorolnék látványosságokat, de vannak helyzetek, amik nem érik meg a billentyűk koptatását, bocsi)
2020. dec. 30. 17:56
6/24 A kérdező kommentje:
GyakoriSértések.hu :)
2020. dec. 30. 17:58
7/24 anonim válasza:
Annyira én sem látom szépnek. (Ha csak esztétikailag nézzünk, és nem arról van szó, hogy mennyi látnivaló van a múzeumokban, meg ilyenek.) Igazából az nem tetszik benne, hogy nagyváros, és én meg a kis városokat szeretem, azokat autómatikusan szebbnek látom. (Igaz van pár nagyobb város is, amit szépnek látok.) Szóval hiába van Bécsben több látnivaló, kultúra mégis Hartberget látom szebbnek. De pl ugyan ez a véleményem Párizsról is. Ízlések és pofonok...
2020. dec. 30. 18:19
8/24 anonim válasza:
Pár éve egyszer voltam Bécsben 2 napra, de nekem az jött le, hogy kB ugyan az mint Budapest.
Ugyanolyan zöld kupolás templomok vannak ott, ugyan a Duna keskenyebb és vannak kéregetők.
2020. dec. 30. 18:33
9/24 anonim válasza:
Elég nehéz olyanokkal beszélgetni, akik a világot csak fényképek, és az ismerőseik beszámolói alapján tapasztalták meg.
De egyszer szívesen megbeszélném a kérdezővel, miért fosbarna és unalmas, elhanyagolt, lehangoló lényegében egész budapest. :)
2020. dec. 30. 19:47
10/24 anonim válasza:
Akkor neked Pozsony való. Az sokkal szebb, mint Bécs :D
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!