Kezdőoldal » Utazás » Európa » Mennyire szerettek utazni?

Mennyire szerettek utazni?

Figyelt kérdés
Nem kimondottan arra gondolok, hogy van kedvenc helyetek, de pl. Akár azt is, de nektek melyik a legkényelmesebb, legkomfortosabb utazási forma?

2020. dec. 12. 08:03
 1/8 anonim válasza:
75%
Sokszor szoktam utazni. Számomra a legjobb a repülő, azt követi az autó. A vonatot és a buszt annyira nem szeretem.
2020. dec. 12. 08:10
 2/8 anonim ***** válasza:
13%
Nem szeretek. Ott lenni nagyon sok helyen szeretnék, az oda-visszautat nem akarom. Repülő kizárva, ha lenne sok pénz, egy pöpec autó meg egy sofőr-tolmács akkor talán mennék.
2020. dec. 12. 08:17
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Én az utazás minden formáját szeretem: ugyanúgy izgalommal várok mondjuk egy csehországi vonatos adventi körutat, egy zanzibári nászutat vagy mondjuk a mostanában számomra egyetlen biztonságos lehetőségként megmaradt autós, egynapos gyalogtúrákat.
2020. dec. 12. 08:47
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Én imádok.

Az hogy mi a legkényelmesebb az az adott országtól függ. Pl teljesen másképp kényelmes utazni Ázsiában mint Észak-Amerikában. Mondjuk Ázsiában tömegközlekedéssel főleg vonattal jó utazni, míg Észak, vagy Dél-Amerikában esetleg Ausztráliában autóval.

Interkontinentális utakra nyilván repülővel.

Kedvenc helyeim vannak. Például Svájc déli délkeleti része, Új-Zéland déli szigete, az Angliai Lake discrit vagy az amerikai sziklás hegység államai.

De minden kontinensen vannak olyan helyek még ezrével ahova nagyon szívesen mennék.

2020. dec. 12. 09:07
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem igazán érdekel a kényelem. A kaland meg az új élmények érdekelnek. Voltak másfél napos stoppolásaim Közép-Ázsiában, 20+ órás harmadosztályos vonatutaim Oroszországban, Kínában, Mianmarban, Indiában. Laktam olyan helyen, ahol a szobába belépve egyből elszaladt egy patkány. Ha úgy volt olcsóbb, akkor pekingi átszállással mentem Vietnámba, 20 órás layoverrel, szóval tényleg mindegy. A komfortos utak jellemzően unalmasak, mert ott az összes középkorú nyugati turista, én meg nem a Brexitről akarok beszélgetni Kirgizisztánban, hanem vodkázni egy kilenc fogú öregasszonnyal egy marshrutkán.
2020. dec. 12. 10:24
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Én leginkább vonattal szeretek utazni. Számomra kevés relaxálóbb dolog van, mint egy egyenletesen suhanó vonaton ülni és csak bámulni ki az ablakon.
2020. dec. 12. 16:40
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Én nagyon szeretek utazni. Egyik vágyam, ami nem fog teljesülni, hogy elutazzak az Orient Expressel. De am
2020. dec. 13. 10:55
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
De amúgy vonaton szeretek a legjobban, mert közben nézhetem a tájat, nem csak az autópályát. Mert nem csak megérkezni szeretek, hanem előtte a készülődést, és magát az utazást is szeretem. De inkább belföldön.
2020. dec. 13. 10:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!