Kezdőoldal » Utazás » Ázsia » Hova szerettek utazni Ázsián...

Hova szerettek utazni Ázsián belül?

Figyelt kérdés
2012. dec. 18. 12:19
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
Dél-Korea és Kína
2012. dec. 18. 12:50
 2/19 anonim ***** válasza:
Nekem Thaiföld és a Fülöp-szigetek az abszolút favorit. Ha van rá keretem, akkor Thaiföldre egy évben 2 alkalommal is megyek.
2012. dec. 18. 13:48
 3/19 schocko ***** válasza:
33%
Kazincbarcikára.
2012. dec. 18. 14:03
 4/19 anonim ***** válasza:
Irán, vagy ha Ázsiának számítjuk (hol Európához, hol Ázsiához sorolják, ezért kérdéses) Grúzia. Grúziában kétszer is voltam, Iránban eddig csak egyszer, de szívesen visszamennék.
2012. dec. 18. 18:17
 5/19 anonim ***** válasza:
Japán, Tibet, India, Bhután, Burma (Mianmar), Thaiföld, Sri Lanka, Indonézia, Malajzia - ezek bármelyikébe szívesen mennék, de még nem voltam mindegyikben sajnos.
2012. dec. 18. 22:42
 6/19 A kérdező kommentje:

És Törökország?Arábia?

A törökök szeretik a magyarokat nagyon, én 2x voltam Törökországban, egyszer Belekben, aztán meg Antalyában..mese szép.Arábiában még nem, de egyszer oda is el megyek.

2012. dec. 19. 10:19
 7/19 anonim ***** válasza:

Terveztem egy Szingapúr-Phuket-Halong Bay-Borneó utat, de sajnos nem jött rá össze a keret. Azért nem adom fel, remélem sikerülni fog!

Hongkongban és Dél-Kínában már voltam, nekem nagyon tetszet :)

2012. dec. 19. 11:06
 8/19 A kérdező kommentje:
Próbáld meg úgy, hogy elválalsz még pluszba különböző "apró állásokat"..mint pl. elmész a cukrászdába besegíteni..vagy újságkihordás, mindez az a munka mellett, amit dolgzool, és akkor sikerülni fog, meg még télen foglald le és akkor úgy olcsóbb lesz.Sok Sikert!
2012. dec. 19. 12:12
 9/19 anonim ***** válasza:
Köszi a biztatást, sajnos ez nem ilyen egyszerű megbetegedtem így sokaig nem tudtam dolgozni, és ezért nem jött össze a pénz rá. Egy darabig még a 8 órás munka is necces, nemhogy második, harmadik meló :( De igyekszem és remélem sikerül az út :)
2012. dec. 19. 14:01
 10/19 anonim ***** válasza:
Vietnam, mert elég közeli rokonaim élnek ott, és amúgy is hihetetlenül szép és nagyon érdekes - számomra mindenképp.
2012. dec. 19. 19:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!