Kezdőoldal » Utazás » Ázsia » Hogyan tudok indiaba utazni...

Hogyan tudok indiaba utazni az ujszulott babammal angliabol?

Figyelt kérdés
milyen vizum kell es a babanak is kell? mennyi ideig tart a feldolgozas?
2012. júl. 6. 11:25
 1/5 anonim ***** válasza:

Hát ha még ennyit sem tudsz egyedül kideríteni, akkor nem tudom, hogy érdmes-e menned..

[link]

Ezt olvasd el. Azt, hogy Angliában ezt mennyi idő alatt intézik el azt mi honnan tudjuk? Hívd fel az indiai nagykövetséget, konzulátust ők majd elmondják.

A másik újszülött babával Indiába? Miért? Ha muszáj, akkor ok. de én nayaralni nem mennék ilyen kicsi babával Indiába. Elég sok ajánlott oltás van, nem is tudom, hogy ezeket beadják-e ilyen kisbabának. [link]

2012. júl. 6. 11:49
 2/5 A kérdező kommentje:
hat mert muszaj a ferjem ott van es csak kesobb jon meg a vizumja ide.. es akkor mar erdemesebb ott maradni
2012. júl. 6. 11:59
 3/5 anonim ***** válasza:
indiai a ferjed?
2012. júl. 6. 12:22
 4/5 A kérdező kommentje:
igen
2012. júl. 6. 12:44
 5/5 anonim ***** válasza:

Nem egyszerű család:)

Hívd fel az indiai nagykövetséget, vagy keress egy ilyen oldalt, csak angolul(mármint Angliait), és ott tedd fel a kérdésed, ott biztos többet tudnak. Én annyit tudok, hogy a repülőn ha nem lesz szabad hely melletted, akkor az öledben kell tartanod a babád, mert 2 éves korig nem kap külön helyet.

2012. júl. 13. 16:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!