Kezdőoldal » Utazás » Európa » Ausztriaban elok/nemetul...

Ausztriaban elok/nemetul beszelok! Most akkor hogy is van ez?

Figyelt kérdés

Ki szeretnek menni Ausztriaba vonattal. Az legoptimalisabb idopont december 26 lenne, de akkor elvileg ott is 10 napot kene ulnom karantenban. Ez a szabaly ha jol ertelmezem december 19-tol ervenyes.

Ha ott karantenban kell lennem, akkor azok is akikhez mennek vagy csak nekem kell? Meg kell adnom a hataron azt a cimet, ahol 10 napig ulnek? Csak azok a szemelyek lephetnenek be a lakasba, akiknek a cimuk ott van? (akikhez mennek ott oten elnek es nem mindenkinek az a lakcime)

Ha azok is karantenba kerulnenek miattam vagy csak azok lephetnek be, akiknek ott van a cimuk, akkor mar jovohet vegen is el tudnek menni, mert akkor nem lesz mar egesz napos kijarasi ott.

2020. dec. 3. 10:36
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Az miben jobb, mint a vonat? Hallottam mar rola, de sajnos nem ismerem, eddig csak busszal mentem Ausztriaba
2020. dec. 4. 00:12
 12/14 anonim ***** válasza:
14%
Nem kell karantén
2020. dec. 4. 09:40
 13/14 A kérdező kommentje:
19-tol..
2020. dec. 4. 10:27
 14/14 anonim ***** válasza:
Amúgyse
2020. dec. 4. 11:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!