Tökölről hogy lehet a leggyorsabban kijutni Ausztriába? (koronahelyzet nélkül)
Figyelt kérdés
És milyen járművel? Gyorsvonattal? Mennyi egy havi bérlet és hány óra az út oda+vissza?2020. nov. 3. 19:44
1/13 anonim válasza:
Autóval autópályán a leggyorsabb.
2/13 anonim válasza:
Bérlet?? Ingázni akarsz naponta? 😂😂😂
3/13 anonim válasza:
Maps.google.com
Ingyér megmondja neked is! 😁
4/13 A kérdező kommentje:
Sajnos vezetni nem tudok. :(
Igen, a pénz miatt. Nem most, hanem majd ha nem lesz ez a rettenetes helyzet az EU-ban.
Köszi, a mapset :D
2020. nov. 3. 21:21
6/13 anonim válasza:
Kérdező, te még sose tetted ki a lábadat a szülőfaludból?
Tán Bp-re el tudsz jutni GYK-segítség nélkül is...
Onnan meg adott a vonat! :)
7/13 A kérdező kommentje:
Nem nagyon szoktam kitenni a lábam itthonról, sajna. Kicsit félek emberek közé menni :/
2020. nov. 4. 17:52
8/13 anonim válasza:
Aha. Nem mész ki még a faluból se, mert félsz - de rögtön Bécsbe akarnál menni...????
9/13 A kérdező kommentje:
Tököl nem falu. Nem mondom, hogy egyáltalán nem megyek ki, csak hogy általában nem szoktam. Nem értem másoknak ez miért gond.
2020. nov. 4. 18:01
10/13 anonim válasza:
Nem gond, csak elég furcsa.
Meg az is, hogy kb. általános iskola 5. osztályos is simán megnézi a google maps-en, hogy mi a lehetőség.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!