Én nem értek egyet azzal, hogy Írországban rettenetesen nehéz lenne lakást venni. Ha az első lakást veszed, akkor jóval alacsonyabb kezdő tőke is elég, a havi törlesztés meg olcsóbb, mint az albérlet. Én pont most néztem, hogy ha tudatosan spórolnék, akkor 1-2 éven belül összejöhetne az a lakás, ami nekem megfelelne. Pedig az én keresetem olyan elmegy kategória.
Egyébként aktív embereknek nagyon jó ország. Rengeteg túraútvonal, whiskey- és sörtúra, gyönyörű ország.
De én sem szeretnék itt maradni életem végéig. Én nem Dublinban élek. Itt mindenki ismer mindenkit, mindenki rokona mindenkinek, ezt néha kicsit nehéz navigálni. Én mérnöki végzettséggel rendelkezem, de nem sikerült 3 és fél év alatt mérnökként elhelyezkednem. Persze az is igaz, hogy engem sosem érdekelt különösebben a mérnöki pálya, így nem bánom, de anyagiak miatt próbálkoztam azért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!