Az idei horvát nyaralásnak annyi? Mi a véleményed?
Véleményt kértem, nem azt hogy írja meg valaki, hogy mi lesz öt hónap múlva.
Mindegy is, a 23%-od továbbra is mutatja az értelmessèged.
Adok én is egy nemtetszik választ. Ha matekból odafigyeltél volna a mértani soroknál, vagy képes lennél szakirodalmat olvasni, akkor tudnád, kb július elején tetőzne a baj ha a kormányok nem csinálnának semmit. Akkor halnának meg magyarországon naponta kétezren, és akkor csengene le a járvány augusztus közepére.
Ezzel szemben minden eszközzel húzza az értelmesebbje szét a járványt, hogy ne haljon meg annyi ember. Ez azt jelenti, hogy kb másfél évig maradsz a valagadon. Nem álmodozol tengerpartról, hanem próbálsz valami értelmes célt találni a mindennapjaidban.
Pl előveheted a mértani sorokat.
És nem, nem olvastam D. Brasco válaszát, mielőtt írtam, de már MARHÁRA idegesítő az ilyen kérdéseket olvasni, minden nap vagy tízet.
Komolyan a nyaralásotok a legnagyobb probléma most? Mert én inkább aggódom az egészségünkért és a gazdaságért. Ha lehet is majd utazni valamikor, lesz-e egyáltalán pénzünk? Mi lesz a fogadó országban? Ez egy rendkívüli helyzet, senki nem tudja, mi lesz, és iszonyú infantilisek vagytok a hülye utazásotokra vonatkozó kérdéseitekkel.
És törölteti a neki nem tetsző válaszokat. Hátha akkor a koronavírus is hamarabb eltűnik. :D
Bár olyan lenne az élet, hogy simán kitörlöm, ami nem tetszik...
Szánalmas vagy, Kérdező!
Nem jóslatot kértem, hanem véleményt. Nem gondoltam, hogy a magyarok többségènek ekkora gondot okoz a szövegértés.
Mellesleg nekem ez a nyaralás fontosabb most mint bármi. A beteg anyám utolsó kívánsága, hogy láthassa a tengert. Agyhalottak!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!