4 hónapos babával neki merjünk vágni egy horvát nyaralásnak?
Általában egy ekkora babának nem jelent gondot, ha máshol vagytok, neki az a lényeg, hogy a szülei (főleg az édesanyja) vele legyenek. Ott is próbálj hasonló körülményeket teremteni, mint az otthoni alvásnál.
Az utazást pepid próbáljátok úgy intézni, hogy evés után, alvás időben induljatok.
Az, hogy apartman, vagy szálloda az meg teljesen a ti döntésetek.
Igazság szerint neki nem lenne semmi baja, DE
Magyarországon nagy az oltási fegyelem, más országban sajnos nem. Így ha sokat lesztek emberek között a fertőzés veszélye a legnagyobb.
Ezt kell mérlegelned, szerintem.
Én nem mondok neked erre se igent, se nemet. Neked kell dönteni, de leírom a mi történetünket, hátha segít.
2,5hónapos volt a kislányom, mikor nyaralni mentünk, Opatija mellett voltunk egy csendes kisvárosban. Apartmanban, ami mindenképp jó volt nekünk, nem kellett alkalmazkodni senkihez. Senkit nem zavart a gyereksírás, nagyon otthonos volt. A vízbe nem nagyon vittük be, inkább csak beleógattuk, de azt is nagyon élvezte. Amivel nekünk gondunk volt, az az utazás volt. Kb. 700km volt az út, éjjel 1kor indultunk, hogy még a meleg előtt odaérjünk(mindig így szoktuk). Ugye ez neki kicsit bele is kavart a napirendjébe. Aztán reggel 7kor nagyon meleg volt már, de a klímát nem akartuk benyomni a babó miatt. Meg hát annyira még nem szerette az autózást, így sokszor meg kellett állni. De összegezve: én sokkal rosszabbra számítottam. Ha ilyen helyzetben lennék, akkor elmennék a kicsivel.
mi is tervezzük, hogy elmegyünk a 4 hónaposunkkkal Horvátországba, de még én sem vagyok teljesen biztos benne, hogy jó ötlet.
ami biztos: a nagyobb gyerekünket 2-3 hónaposan vittük el nyaralásra, Magyarországra, és semmi gondja nem volt vele, sőt, tetszett is neki a változatosság. az evés. alvás idejét tiszteletben tartottuk, így nem viselte meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!