Horvát tengerpartra babával hova érdemes menni? Pontos száláscimeket kérnék
mi ide foglaltunk
Látom, hogy ez nem egészen az, amit ti akartok, de ötletadónak hátha jó. Mi sokat jártunk erre a környékre, nagyon szeretjük.
Hirtelen ezt találtam.
ezen az oldalon érdemes keresni.
Mi tavaly Krk szigeten voltunk Baska-ban. Gyönyörű hely. Akkor volt a fiunk 8 hónapos. Az út Pestről 4,5 óra.
Azért nem ajánlom azt ahol tavaly megszálltunk mert ott egy apartman volt 4 személyre + egy egy baba családonként.
Egyébként a reális ár max. 25-30e ft./apartman, egy 4 felnőttes apartman. ( mi pl 75 eurót fizettünk /apartman. Az előző linken csodálkoztam a 60.000 ft/ nap áron, szerintem az nagyon sok.
Ezen az oldalon a bérbeadók hirdetnek. A magyar utazási irodák rohadt nagy felárral/haszonnal dolgoznak.
Jó keresést!
Helyesbítek,
az először belinkelt oldalon voltak 60.000/éj áron is szállások.
Üdv.
Első vagyok. Igen, nyilván vannak drágább szállások is.
Amit linkeltem, mi ott foglaltunk augusztusra, 18.000 /nap 5 főre. Mi így megyünk 140 ezerért összesen 7-en, 5 felnőtt, 2 pici.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!