Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Tengerpartra megyünk nyaralni...

Tengerpartra megyünk nyaralni 10 napra, mi az amit feltétlenül vigyünk 11 hós babának, és mire figyeljek?

Figyelt kérdés
Tapasztalatokat várok elsősorban, amit te pl. vinnél, vagy amit itthon hagytál egyszer, és de jó lett volna. Ami nem kézenfekvő, mint pl. a naptej. Milyen gyógyszereket vigyek? (dokihoz megyünk előtte, de addig is összeírom, el ne felejtsek valamit).
2010. jún. 21. 10:45
 1/9 anonim ***** válasza:

Mi voltunk most Nemetorszagba 1 eves babaval 1 hetig, es csak azt tudom elmondani amit akkor ajanlott a doki:

- lazcsillapito

- hanyascsillapito

- a fogzasra vigyuk a gyogyszereket (dologel...)

- mi camomillat is vittunk a fogara hogy nyugodtan aludjon

- babakocsira szunyoghalo

2010. jún. 21. 11:47
 2/9 anonim ***** válasza:

Jajj de jó nektek:)

Én amit vinnék:

-nagyon jó minőségű naptej 50fakt.

-lázcsillapító

-fogzás krém v. ecsetelő

-kis kalapot a fejecskéjére mindenképp

-pelus

-fürdető

-mivel általában zuhanyzósak az apartmanok,esetleg egy csúszásgátlót a zuhanyba v. kádba

-hajszárító

-elektr.szúnyogírtó

Hírtelen ennyi jutott eszembe.

2010. jún. 21. 12:45
 3/9 anonim ***** válasza:
-esetleg orr csepp ha megfázna
2010. jún. 21. 13:10
 4/9 anonim ***** válasza:
Ha már jár akkor érdemes vinni magatokkal az előzőkön kívül vízicipőt, nehogy valami felsértse a lábát a parton, ha nem homokos a part akkor pláne.
2010. jún. 23. 21:03
 5/9 anonim ***** válasza:

[link]

Strandcipő mindenképp! Épp ma vettem én is

És esetleg egy haszno: éjjeli lámpa, ha a kicsi megszokta, hogy éjjel van fénya szobában.

2010. jún. 23. 21:39
 6/9 anonim ***** válasza:

Ma voltunk Irorszagban a tengernel,nagyon sutott a nap de a szel is fujt rendesen. Igy mi helyben vettunk szelfogot,ami arnyekot adott szeltol naptol,ezt majd ott tudod beszerezni ha kell...

En is azokat vittem,amit a masodik valoszolo irt.

Kisbabam 12 honapos es vegig maszkalt a homokban,persze megkostolta,nem lett baja de hasbajokra azert vigyel mindenkepp valami szert otthonrol.

Jo nyaralast

2010. jún. 23. 23:17
 7/9 anonim ***** válasza:

Strandsátrat vigyetek vagy vegyetek ott.

gyógyszereknél még valami fertőtlenítőt sebekre illetve kötszert. Szeles, homokos tengerpartra vinnék szemcseppet, ha a homoktól/széltől begyulladna a babaszeme vagy a tiétek

2010. jún. 24. 08:58
 8/9 anonim ***** válasza:
100%

Amiket mi viszünk a jövő7en a nyaraláshoz:

TB-kártya, lakcímkártya

D-vitamin, C-vitamin

panthenol

fenistil

Ca-kid

szúnyogriasztó

bepanthen + sebtapasz

úszónadrágok és úszópelus

úszógumi+ csónak

fürdőköpeny

strandtörölköző

szélfogó

naptej

strandpléd

homokozó játékok

fürdőjátékok

lázmérő

orrszívó

lázcsillapító

pelenka+ törlőkendő+ popsikrém

fürdetőkrém

cumisüvegek + cumisüvegmosó

cumi + pótcumi

itatópohár +pohár

tápszer

tejpép

bébiételek

kistányér+kanalak

utazóágy

vízforraló

termosz

meg a ruhaneműk

2010. jún. 24. 10:20
 9/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a hasznos válaszokat. Még nem jár a babám, csak kapaszkodva. Strandcipőt majd ott nézünk neki. Horvátországba megyünk, és van homokos rész is és van apró kavicsos. Még nem tudom, hogy a kavicsos parton hogyan fog mászkálni, majd meglátjuk. (akkor megyünk a zsúfolt homokos részre) Sok mindent már beszereztem, de adtatok jó ötleteket, amit köszönök még egyszer. Mindenkinek csodás nyarat, és jó egészséget!
2010. jún. 24. 12:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!