Tengerpartra megyünk nyaralni 10 napra, mi az amit feltétlenül vigyünk 11 hós babának, és mire figyeljek?
Mi voltunk most Nemetorszagba 1 eves babaval 1 hetig, es csak azt tudom elmondani amit akkor ajanlott a doki:
- lazcsillapito
- hanyascsillapito
- a fogzasra vigyuk a gyogyszereket (dologel...)
- mi camomillat is vittunk a fogara hogy nyugodtan aludjon
- babakocsira szunyoghalo
Jajj de jó nektek:)
Én amit vinnék:
-nagyon jó minőségű naptej 50fakt.
-lázcsillapító
-fogzás krém v. ecsetelő
-kis kalapot a fejecskéjére mindenképp
-pelus
-fürdető
-mivel általában zuhanyzósak az apartmanok,esetleg egy csúszásgátlót a zuhanyba v. kádba
-hajszárító
-elektr.szúnyogírtó
Hírtelen ennyi jutott eszembe.
Strandcipő mindenképp! Épp ma vettem én is
És esetleg egy haszno: éjjeli lámpa, ha a kicsi megszokta, hogy éjjel van fénya szobában.
Ma voltunk Irorszagban a tengernel,nagyon sutott a nap de a szel is fujt rendesen. Igy mi helyben vettunk szelfogot,ami arnyekot adott szeltol naptol,ezt majd ott tudod beszerezni ha kell...
En is azokat vittem,amit a masodik valoszolo irt.
Kisbabam 12 honapos es vegig maszkalt a homokban,persze megkostolta,nem lett baja de hasbajokra azert vigyel mindenkepp valami szert otthonrol.
Jo nyaralast
Strandsátrat vigyetek vagy vegyetek ott.
gyógyszereknél még valami fertőtlenítőt sebekre illetve kötszert. Szeles, homokos tengerpartra vinnék szemcseppet, ha a homoktól/széltől begyulladna a babaszeme vagy a tiétek
Amiket mi viszünk a jövő7en a nyaraláshoz:
TB-kártya, lakcímkártya
D-vitamin, C-vitamin
panthenol
fenistil
Ca-kid
szúnyogriasztó
bepanthen + sebtapasz
úszónadrágok és úszópelus
úszógumi+ csónak
fürdőköpeny
strandtörölköző
szélfogó
naptej
strandpléd
homokozó játékok
fürdőjátékok
lázmérő
orrszívó
lázcsillapító
pelenka+ törlőkendő+ popsikrém
fürdetőkrém
cumisüvegek + cumisüvegmosó
cumi + pótcumi
itatópohár +pohár
tápszer
tejpép
bébiételek
kistányér+kanalak
utazóágy
vízforraló
termosz
meg a ruhaneműk
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!