Kezdőoldal » Utazás » Európa » Az idei horvát nyaralásnak...

Az idei horvát nyaralásnak annyi? Mi a véleményed?

Figyelt kérdés
Augusztus legvégén / szeptember elején mennénk nyaralni, az még öt hónap. Véleményed szerint mennyi erre az esély a járvány miatt? Vajon nyitva lesznek e a határok szeptember elején?
2020. márc. 26. 09:15
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
54%
Nyár közepére várják a vírus tetőzését, szóval szerintem minden nyaralási tervnek idén minimum annyi... jövőre pedig meglátjuk.
2020. márc. 26. 16:40
 12/17 anonim ***** válasza:
5%
Te utolsó gyökér paraszt, te tényleg kitöröltetted az első 8 választ? kinyalhatod az izzadt valagamat.
2020. márc. 26. 20:21
 13/17 anonim ***** válasza:
56%

Ha júniusban tetőzik a járvány, akkor lehet hogy augusztusban (a második hullám előtt) nyitva lesznek a határok. Mindenesetre nem lehet gondtalan nyaralás semmiképp, mert ha itthon nem, akkor útközben, vagy a tengert partján is össze lehet szedni a koronavírus fertőzést. (És az is lehet halálos.) Szóval nagyon óvatosnak kell lenni.

[link]

2020. márc. 26. 21:19
 14/17 anonim ***** válasza:
Ó, többet is kitöröltetett.
2020. márc. 26. 22:05
 15/17 anonim ***** válasza:
75%
Addigra valószínűleg lecseng..
2020. márc. 26. 22:11
 16/17 anonim ***** válasza:
11: Hogy a Kormány vár valamit egy bizonyos időszakra, arra szerintem hülyeség építeni. Kristálygömbjük nekik sincsen.
2020. márc. 31. 20:58
 17/17 anonim ***** válasza:
Oké, kérdező, de mégis milyen véleményeket vársz? Én azt írom, 100% (mert én is augusztusban nyaralnék). De mi van, ha mégse így lesz?
2020. márc. 31. 20:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!