Kezdőoldal » Utazás » Európa » Mi a véleményetek Írországról?

Mi a véleményetek Írországról?

Figyelt kérdés

2020. okt. 5. 17:40
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
14%
Gyerekkori barátom él ott, ő azt mondja, hogy kocsmák nélkül élhetetlen hely lenne.Mivel én ritkán piálok ezért nekem tartós odaköltözésre szóba sem jöhet, az időjárást, meg az ehhez kötődő hangulatot nem tudnám elviselni. Nagyon hiányozna az évszakok változatossága, az élettel teli magyarországi tavasz,aztán a pipacsvirágzás, a forró nyarak,az esti viharok, az ezerszínű ősz meg a havas mesevilág a hegyekben.A fizetés nyilván sokkal jobb mint itthon,de ahhoz nem kell olyan messzire kiköltözni ha valakit ez motivál.Világutazó vándoroknak persze nyilván egy új tapasztalat, hangulat, amiért megérheti felkeresni.Mondjuk profi szintű gitáros előadókat nézni-hallgatni hangulatos pubokban üldögélve, iszogatva,miután az ember kellően elfáradt egy tengerparti sétán, na az azért jó lehet.
2020. okt. 5. 19:06
 2/15 anonim ***** válasza:
84%
Írországban élek. Nem tudom a barátod merre él itt, és mit csinál, ha csak a pubban tudja elviselni... Az egész sziget csodaszép, és rengeteget lehet kirándulni is. Az időjárás egyaltalán nem olyan rossz. Ami a megélhetést illeti, itt lényegesen kiszámíthatóbb az élet, alacsony az adó. Sosem mennék máshova csak azért, mert melegebb van. Arra ott van a nyaralás. Persze, nem most. De majd ha vége lesz ennek a nyomorúságnak, irany a Kanári szigetek.
2020. okt. 5. 21:26
 3/15 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nagyon szép hely. Engem vonz hogy sokat esik és fúj. Amúgy pont emiatt nagyon zöld a sziget és sokat lehet túrázni. Viszont nem mindenhol van elég munka mert én pl a nyugati országrészt szeretem de itt kB csak Galway az értelmezhető város.
2020. okt. 6. 07:08
 4/15 anonim ***** válasza:
82%
Teĺ enyhe nyàr huvos. 2 evszakos orszàg. A teligumi ismeretlen. Gyàkori tukor- radial. Lattam vizvezeteķet a falon kivul futni. Jànuàrbàn is viràgzo faķ boķrok vannak.Tegerpaŕti lubickolas, telì sieles nuku.Sokat lehet fazni à làkasban. Foleg elektromos radiàtorral futeneķ.Ķesz orulet!Muzeumok feĺestosek v. Nincsenek. Belvàŕosi kocsmaeĺet viszont zajlik mivel nincs mas v. alig. Sok ir kivàndoŕol Amerìkàba. Vìszont a bìrkaik csodaszepek.
2020. okt. 6. 08:14
 5/15 anonim ***** válasza:
52%
Es az elò zene.. à kocsmaban. Az jo!
2020. okt. 6. 08:17
 6/15 anonim ***** válasza:
46%

Én itt élek már évek óta, nem járok kocsmázni és nem tartom élhetetlen helynek, sőt. Dublin rettenet drága lakhatás szempontjából, de szerencsére keresek annyit, hogy ez ne okozzon problémát. A munkámban megbecsülnek, tök jól beilleszkedtem, nem érzem magam bevándorlónak, az emberek barátságosak és nyitottak, bár közben rettenet lusták és logikátlanok, szóval nagyon sok a "jóóóvanazúgy" megoldás. Az egészségügy nem valami jó, az oktatás csak felsőoktatási szinten normális, a tömegközlekedés katasztrófa, szóval itt is vannak gondok, de a hétköznapokban annyira nem tűnnek fel.

Az időjárás nem annyira szar, mint amennyire mondják, de a tél hosszú és szürke, ezt én is nehezen bírom. A természet viszont csodaszép, rengeteget túrázok, mivel ez a kedvenc hobbim, így nem zavar, hogy nem nagyon vannak múzeumok stb :) Összességében szeretek itt élni, de már kicsit elég volt belőle, pár éven belül továbbállok Spanyolországba.

2020. okt. 6. 10:37
 7/15 anonim ***** válasza:
59%

Mindn szavaddal egyetertek. Ebben az allapotban dontottem en is.. Nemeto es Afrika utan hogy haza kell jonni.csaladot alapitani.

Menj kulfoldre, lass tanulj aztan usgyi haza Magyarorszagra. Kicsi i, lapos is, de...a mienk.

Irorszagban mar az irek sem tudnak lakast venni, olyan draga..

2020. okt. 6. 11:44
 8/15 anonim ***** válasza:
25%
Mar az ir lanyoka sem lehet szamitani...
2020. okt. 6. 11:47
 9/15 anonim ***** válasza:
86%

7 Én pont most veszek házat Írországban, az majd fizeti a spanyol életem nagy részét amikor pár év múlva odaköltözöm :) Magyarországra viszont soha nem megyek vissza, teljes mértékben kizárt. Több országban éltem már és soha nem volt honvágyam, számomra ismeretlen fogalom, évi egyszer pont elég egy hét belőle.

6-os voltam.

2020. okt. 6. 12:14
 10/15 anonim ***** válasza:
0%
A csalad a legfontossabb. Ha nìncs csalad, vagy kifutsz az idobol, az nagy baj. Mar 2x epitkeztem es 2 lakast ujitottam fel. Eltartanak azok engem, itthon.
2020. okt. 6. 21:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!